Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: MAGIRUS DENEYİMLERİM.
Aracınız hayırlı olsun, yapımında kolaylıklar dilerim.
Çok güzel paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim. Kafamdaki bir çok sorunun yanıtını aldım. İzninizle benim ulaşabildiğim teknik özellikleri de bu konu başlığında paylaşayım. Bu özellikler milenyum tabir edilen...
Ynt: ALKOVEN Başka Araca Geçermi...
Bu açıklamalar ışığında aracın motorunu sıfırlamak ve şanzıman ve diferensiyele uygun çıkma motorla değiştirmek daha kolay bence. Ben J9 için 7.000 tl sıfır sayılabilecek isuzu motor bulmuştum. Araştırmanızı öneririm.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
http://www.wetcom.com.tr/aksesuarlar.html?page=1
http://www.bayahsap.com/aksesuarlar1.htm
Bu linklerde umumi wc lerde kullanılan boş/dolu gösterir kapı kilitleri var işinize yarıyabilir. Hem de İstanbul'da. Ancak içten takılabilen...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bekir bey tebrik ederim. Nice sergilere. "Müstakbel seyyahlık" ta bu kadar birikim varsa "Seyyah" lığa bir an önce geçmenizi temenni ediyorum. Sağlık ve afiyetle inşallah. Yakın bir yer olsa kaçırmazdım.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Çay, alkolün ara gazı. Alkol yoksa, çaylar şekersiz olsun bari. Boşuna kalori.
Bu arada, Atilla beyin güzelim topiği çığrından çıktı. :D :D :D
Ynt: GPS Kullanım Tecrübeleri
Bu topiği çok geç farkettim o yüzden gecikmeli oldu. Naviextras.com adresinde tüm avrupa haritalarını ücreti karşılığında indirebilirsiniz. Yaklaşık 100 usd . Aynı siteden naviextras toolbox yazılımını bilgisayarınıza indirip navigasyon cihazını bilgisayara...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun
Bence iyi bir araç seçimi, geniş ferah. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle takibe devam.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)
Kolay gelsin, bu arada aracın iç ölçülerini bir plan şeklinde buraya eklersen hem bizlerde fikir sahibi oluruz, üstadlar da proje konusunda yardımcı olurlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Hayırlı olsun. Duygusal (!) sorunlar olmadan, sağlıkla En Çok Gezen Karavan unvanı adaylarından biri olmanızı dilerim. Malum tüm karavan dostlarının bu unvana ortak olması en büyük dileğimiz.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bekir bey aracınız hayırlı olsun. Sağlık ve mutlulukla kullanmanızı ve yapımda kolaylıklar dilerim. Aracın kayar kapısının yeri konusunda sıkıntınız olduğundan aklıma İzmir-Aliağa arası çalışan dolmuşlarda kayar kapının...