dabl kullanıcısının son içeriği

1. dabl

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun Kale Köy Bölgesi Keşif Gezisi

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun Kale Köy Bölgesi Keşif Gezisi hocam başka resimlerde yokmudur yahu:D
  2. dabl

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri unutmadan ; Metin Dinler 05325991348 landrover discovery 3
  3. dabl

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri yaşım 25 aslen yugoslavya göçmeniyim mesleğim tekstil , şuan arsuzda vatani görevimi icra ediyorum mart ayında görevimi bitirip istanbula geri döneceğim , offroad ile bilgilerim vardır gezenbilir ve offroadcuyuz üyesiyimdir yani tecrübelerim var...
  4. dabl

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) herkese selamlar , ben metin dinler hatay iskenderun arsuz'da bulunuyorum , istanbuldan buraya iş amaçlı geldim , araç olarak landrover discovery 3 kullanıyorum , aracımda herhangi bir aksesuar yok ama bende etkinliklerde bulunmayı...
  5. dabl

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri herkese merhabalar ben metin Dinler , istanbuldan hataya geldim ve burdada organizasyonlara katılmayı isterim , kimle görüşebilirim yada organizasyon tablosu varmıdır tarihlerle ilgili , ben iskenderun arsuz bölgesinde bulunmaktayım.
  6. dabl

Avrupa Offroad Gurubu ile Kanal TNT'ye Program Çekimi Gezisi

Ynt: Avrupa Offroad Gurubu ile Kanal TNT'ye Program Çekimi Gezisi varya suda çok şekil duruyorum yaaa :D
  7. dabl

Avrupa Offroad Gurubu ile Kanal TNT'ye Program Çekimi Gezisi

Ynt: Avrupa Offroad Gurubu ile Kanal TNT'ye Program Çekimi Gezisi avrupa offroad grubuna teşekkür ediyorum haftasonu ailelerini yada işlerini bırakıp bana yardımcı oldukları için, ufak aksaklıkla olsa bile güzel bi gündü, kendileriylede görüştüm 'biz böle bişey beklemiyoduk çok iyi bir...
  8. dabl

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta bi çiftliğim olsa ama büyük araziye sahip ve içinde bufalo beslesem he bide kovboy şapkamla Teksasta işimi görürdü bu araç :D :D :D :D
  9. dabl

11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

Ynt: 11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler neler oluyor burda sayın abiler insanları lopeze alıp götürceksiniz illa :D beyler siz gidin pikniğinizi yapın suzukicelere uymayın :D :D :D :D :D
  10. dabl

Karda İniş

Ynt: Karda İniş bu kış denicem üstünde silverstone mt 177 lastikler var , korka korkada olsa ilklerde bırakıcam arabayı iniş sistemine
  11. dabl

Karda İniş

Ynt: Karda İniş geçen kış landrover disco ile boludağına tatile gittim dönüştede dalgınlığımdan dolayı bi kaza geçirdim, Aracımı hiç 4 çekere almadım dağdan inerken ve otomatik viteste inerken birden frenlerim kitlendi sertleşti pedal uçuruma doğru hız kesmeden giderken son bi gayretle dua ede...
  12. dabl

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) bizde ilk başta yarışıcaz zihniyetiyle girdik ama parkura girdikten sonra kuzenimle konuşup yarışmak yerine evimize gidip yattığımızda 'evet bugün çok güzel bi gün geçirdik' demek için bizde oynamaya başladık o yüzden arka...
  13. dabl

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) ve ayrıca kürşad bey yarış alanında en uzun duran biziz yokmu daha resimler bizle ilgili okadar poz verdik :D:D:D
  14. dabl

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) olsun yaa maksat eğlenmek olsun zaten yarış ni yetiylede girmedik eğlenmek için girdik o yüzden yol olsun olmasın önemli değil vee yol açtığımız araçlarında teşekkürünü bekleriz ozaman :D
  15. dabl

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) evet bizdik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri