Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otomatik Şanzuman Sorunu
bir an tam basacak sanarsın kulak alışmıştır gıjı gıjı edip çalışmasına ama bi basarsın marşa tık der sadece sessiz ortamda tiz bi ses alırsın inceden :) neyse sebebi marş motorunu tamir ettir bidaha yapmaz yada temizlettir düzelir.artık hattimize değil ama bende...
Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı
expert abi bende suzuki vitara 1.6 16 valve enjeksiyonlu full otomatik araç var motorunu yedim --krank kolu--piston--piston yatakları--- alzım bunların çıkmalarının sendeki fiyatları nedir.VE lütfen yardım edin acil lazım düğün günü dikkatsizlik motora maal...
Ynt: Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi
AZICIK SABREDİN SONUNDA VİTARALARIN SES KALİTESİNİ ARTTIRACAK YENİLİĞİ GETİRECEĞİM ÇOK AZ KALDI PROFESYONEL BİR GÜZELLİKTE SES ALIMI İÇİN
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.
araç üzerindeki yapıştırmalara kimse karışamaz ama belli boyutlardakine reklam kokan hareketli bi çıkartmaysa karışır vergisi var o tür yapıştırmaların adam dükkanının resmini yapıştırıyo geziyo o türleri yasak ve bide yapışkanlara yasak varsa...
Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi
ama elektrik aksamına da baktırmakta fayda var sonuçta 93 model eskimiş yıpranmış olabilir kısadevre yapıyo olabilir bi kendim elden geçiretyim onları düzelirse bi yol olur belkide sonuçta beyinli araba ve otomatik en ufak bi elektrik hatası...
teşekkür ederim ama tuşlarla alakalı bişe değil araç ilk çalışında normal sıkıntısız çalışıyo ısınmaya başladımı tuşlar devreye giriyomuş gibi çalışıyo ama tuşları kullanmıyoz kapalı durumda p ve n olan tuş normalde n de diğer vitesteki tuşta...
sa abi denizlide yetkili servis varmı ben nazillide oturuyorum burdaki sanayi kasap doğan şahin bakar gibi tamire kalkıyorlar geçenlerde aküyü söktüler beyin resetlenmiş sürekli turboda çalışıyo otomatik 93 1.6 jlx var 5k araç 3 ten sonra...
Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım.
kardeş babanızın hayrına site operatörüne söyle uyumasın yaaa 1 haftadır siteden mail bekliyom aktivasyon kodu sürekli gönderttiriyom gelmiyo mail site konusuna bi ayzı yaz diyo yazıcam busefer üyelik istiyo bi el atsan sana zahmet
Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu
ARKADASLAR KARDEŞLER 2-3 NİSANDA ISABEYLİDE TIRMANMA YARIŞI VAR EGE BÖLGESİ AYDIN NAZİLLİ İSABEYLİ DE HEYCANLI VE ADRENALİN DOLU Bİ TIRMANMA PARKURU VE nisan 2 sinde DE OTOFEST VAR OFFROAD ARAÇLARI YARIŞ ARABALARI KLASİK ARAÇLAR MOTORLAR NE ARARSAN VAR GELMEK...