Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013
01 Erdal Ötügen Motokaravan Elektirik alacağım 1 kişi Asya KKD İstanbul
02 Levent GÜNGÖR Kamper Elektirik almayacak 3 kişi yok İstanbul
03 Hüseyin PELİT...
Hemen dönmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz.Ancak gelen fotolara baktıkça eğlenceli olduğu anlaşılıyor. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi yolluyor, bir sonraki etkinlikte birlikte olabilmek dileğiyle selam ve sevgilerimizi yolluyoruz. SEMA-TAYFUR ÇIVGINER
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)
Sevgili Bülent, yarın sabah kahvaltıdan sonra hareket dedik ama saatimiz çok net değil. Ancak en geç saat 13.00 gibi otobanın Adapazarı çıkışında oluruz diyebilirim. Yine sabahki duruma göre ben alo derim. Bir kaç tanıdık...
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir
İlk karavanlı gezimiz,evlilik yıldönümü, Mahir beyin doğum günü gibi güzel şeyleri paylaşacağımız bir gezide tanışmayı umarken, bu acı haber bizleri gerçekten çok üzdü. Acınızı paylaşıyor, başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Sema-Tayfur ÇIVGINER
Ne yaptın sen Bülent? Bunlara nefis su böreğimiz, eşimin cevizli tarçınlı keki ve Kartepe'de yediğimiz ev baklavası da eklenince korkarım herkes işini gücünü bırakıp salı gecesinden orada olacak.:)
Bak...
Evet sevgili dostlar, Bülent kardeşimin de dediği gibi eşim ve ben 1 Haziran sabahı Karamürsel'den çıkıyoruz. Biraz gecikmeli de olsa öğle yemeğimizi Taraklı'da yemek niyetindeyiz. Çoktandır bir etkinliğe...
Sevgili moderatörüm, sizlerle epeydir birlikte olamadık ve çok özledik. Malum nedenler eğer bir engel oluşturmazsa, bu etkinlikte biz de varız. Sanırım sizin gidiş yolunuz farklı olur. Biz de daha sonra belirlenecek bir...
Ynt: Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011
Sevgili moderatörüm, bu yazışma öksüz çocuk gibi kaldı. Planlanan İznik gezisinde son durum nedir? Hava durumu nasıl olacak? Bülent kardeşim Karamürsel'e de geleceğiz demişti. Bekliyoruz. Görüşmek...
Ynt: İznik Buluşması
Sevgili dostlar, fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla yine harika bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz. Keyfiniz daim olsun. Bir dahaki gezide birlikte olabilmek dileğiyle herkese selam ve sevgiler.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Sevgili Bülent çok güzel fotoğraflar. Kartepe'nin popülerliği yok oldu birden. Keyfini çıkarın. Kesinlikle gezmeleri sonraya ertelemeyin. Elde olmayan olaylar öyle bir etkiliyorki yaşamımızı, sonunda ''Öyle bir geçer zaman ki'' oluyor :)))...
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Sevgili Bülent, bu fikri ben de çok tuttum. Madem istatistik görevi sana verildi nick imi doğru yazmanı rica ediyorum. DADDY-T bir harf ekonomi yapmışsın. :))) DVD için ayrıca teşekkürler. Biz onu Poyrazlar'daki video görüntüleri...
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Her ne kadar kamp ateşine, saç kavurmalara, zeytinyağlı dolmalara, böreklere yetişememiş olsak da, kısa bir süre dostlarla birlikte olmak çok güzeldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bende olan bir kaç fotoğrafı ekliyorum.