dagci321 kullanıcısının son içeriği

1. D

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ben şimdi çıkmak zorundayım ... Nöbetçi TYT cı mücahit bey teşekkür ederim.... Yorumlarınızı beklerim..
  2. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ewwet bravo.. Kilit işi ile ve şanzuman kiliti ile ilgili düşünceniz ne???
  3. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Mücahit bey , resimlerini çekmedim ama geride kalan syfaları incelediğim de sanki aşağıdaki temsili andırıyor.... ::)
  4. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Şu anki sahibi 2. sahibi olduğunu diğer sahibinin bu aracı yurt dışından getirdiğini söylemekte ...Yani devlet çıkması olmadığı bilgisi var...
  5. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Enteresan ama çok geçerli bir argüman değil bence...
  6. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) "Ama özellikle o araçi arayan arkadaşlarda var. Çamur performansi için" demekle kast ettiğiniz nedir acaba ????
  7. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Maalesef göğüste hiç bir düğme yok..... Dubai versiyon oluşu arka kapıdan,çift tank tank olmasından ve üsteki göstergeden altimetere vs den belli oluyor değilmi ???
  8. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) :D :D nöbetçi toyota cı çok iyi ....
  9. D

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) herkese merhaba, 53 sayfayı mümkün olduğunca dikkatli olarak incelemeye çalış tım mükemmel.... Benim ilk arazi aracı tecrübem Defender lerle oldu ::) Ancak şuan Dubai version düz diesel görünüşü fena olmayan bir aracı alma...
  10. D

Landrover 100 " Defender Projesi

Ynt: Landrover 100 " Defender Projesi Bir soluk ta okuyuverdim bu projeyi ..elinize sağlık gökhan bey bu aracınızda şimdikide çok güzel.... şimdi daha iyi anlıyorum sizi tanıyan ların "pişman olursun" demelerini selamlar
  11. D

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet ağzınıza sağlık aynen öylr bir şey... ;D
  12. D

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mürsel bey sizin de söylediğiniz gibi biz de ustalardan almıştık bilgisini "sorunsuz" diye... ??? Ama durum bu ..Dediğim gibi araca saygım hala var yine bir defender arıyorum ama MkE den çık ma asla değil. MKE den alırkende az bir masrafla binerim...
  13. D

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu kadar lafın üzerine de sizlerin fikrini almak istiyorum.. 2500 düz dizel ile maceralarımı anlattım onu dışa koyup.. 300 tdi mi?Puma motorlumu? ne dersiniz
  14. D

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Herkese merhaba, Ben sitede yeniyim ama bu ihale ve alınan arabalarla ilgili bir tecrübem var..Bu tecrübemi aktarmak isterim sizlere..Hele yukarıda makina kimyanın sattığı araçları görünce tüylerim diken diken oldu.Geçen yıl başında MKE de çalışan bir...
  15. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selam, İsmim Göktuğ..Ispartadan katılıyorum daha doğrusus fırsat buldukça katılacağım.Zira hala öğrenciyim uzatmalı ;D.Ben özellikle arazi araçları ile ilgileniyorum.Wilyys imi sattıktan sonra iyi bir defender almak istiyorum.Bu konudaki google...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri