Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı
Gerçekten güzel bir zirve faaliyeti oldu..Uzun zaman olmuştu sevdiceğimi görmeyeli...Hem sana hem Murat abiye çok teşekkürler...
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)
Son dakika bir aksilik çıkmazsa geleceğim ama yinede listeye eklemiyorum.Ne olmaz ne olur.. :D
Herkese selamlar..
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
Bazı bölümlerin çekimlerine şahit olmuş biri
olarak sunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; inanılmaz
keyifli bölümler bizi bekliyor..
Tüm ekibin ellerine saglık :))
Ynt: Bu Çılgın Anneye Tepki Yağıyor
Güvenlik konusunda gerçekten çok bilinçli (!) bir anne ?!
Anlayamadım gerçekten nasıl bir mantalite nasıl bir güvenlik anlayışı.. ?!
Ben çocukların dogaya çıkmasına ya da kamplara götürülmesine kesinlike karşı değilim,kaldı ki ileride çocuklarımında daha...
Ynt: Yüksek Dağ Etkinliği Öncesi Fiziksel ve Ruhsal Hazırlık Süreci
Fiziksel hazırlık için elbette antreman şart...Bunun dagda olanı çok daha faydalı tabi buna katılıyorum ama şehirde de spor salonlarında yaptıgımız antremanların faydasıda dagda yadsınamayacak kadar büyük..Ben en çok merdiven...
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012
Burada ki hanfendi bensem şayet :P bunu bir kamp klasiği haline geitirip bir daha ki sene size yine yaprak sarması yapıp getireceğim.. :)))
Ynt: Bot Tavsiyesi
http://www.youtube.com/watch?v=x6LrJ3laTEM
Bu linkte Asolo botlarının yapılış aşaması var..Reklam gibi olmasında bilgi amaçlı diyelim :)))
Ynt: Bot Tavsiyesi
http://www.ydsboots.com/urunler/asker/devriye/6.htm
Üzülerek şunu söyleyebilirim ki aynı kulvardaki ürünlerden ve markalardan bahsetmiyoruz ne yazık ki..Elbette bende çok isterim bizimde ülkemizde doğa sporlarına uygun ayakkabılar üretilsin bizde onları alalım..Çok çok...
Ynt: Nasuh Mahrukiden Yeni Bir Kitap; '' Kendi Everestinize Tırmanın''
Çok teşekkürler..Bilmukabele ayrıca..
Hemfikir ol(a)masak bile saygı duymak gerçekten güzel bir erdemdir. :)))
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...
Üzerinden yıllar yıllar geçmiş ama hala herhangi bir yerde daglar kızı nickini kullandıgımda; ''Aaa sizin adınız Reyhan olmalı'' tepkisini alıyorum..Aslında özümsedim çogu zaman hikayeyi anlatmak yerine evet Reyhan o nedenle bu nicki kullanıyorum diyorum...
Art niyetlilik degil aslında benim yazmak istediğim..Egosu yüksek biri
olması çok normal kaldi ki yerinde egonun kötü bir şey oldugunuda düşünmüyorum .
beni rahatsız eden "ben" merkeziyetciligi aslında ..Zamanında bizim...
Ynt: İskender Iğdır - Ağrı Kazası Raporu
Bu raporu defalarca okumama ragmen yine tüylerim diken diken oldu..Ne yazık ki bu olay ile lgili genel kanı İskender Igdırlı'nın düştükten sonra yaşadıgı yönünde..Bivak torbasının çıkması,çantanın açık olması bunuda destekler nitelikte..Ne diyeyim...
Bu kitabınıda aldım,okudum dahası kütüphaneme koydum :DD
Yalnız ,
Keşke biraz şaşırsam ve desem ki sen haksızlık ediyorsun dağlar kızı..Kimse bu yazımımı yanlış anlamasın Nasuh Mahruki gerçekten çok çok iyi bir dagcı buna...