Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. cep telefonundan denedim öyle alabildim. masaüstü pc den bilet alamadım. alamayan arkadaşlar böyle yaparlarsa bilet alabilirler. herkese kolay gelsin.
Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)
Atilla abi hayırlısı olsun.zevkle takip edeceğiz bu yapacağın karavanı da.sık kullanılanlara hemen ekledim bu sayfayı.vallahi çikolata bulmuş çocuk gibi sevindim inan,yeni karavana başlamana...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
profesyonel bir futbolcu,mahallesinde futbol oynuyor diye amatör olmaz.Atilla abi gibi bir üstada amatör demek külliyen haksızlık.istisnasız her gün Atilla abinin bu topiğine bakıyorum.beni o kadar mutlu ediyor ki tarif...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Atilla abi yine zevkle takip ediyorum seni.kolaylıklar diliyorum.fakat fotoğraflar görünmüyor abi.7. sayfanın en altındaki fotoğraf ve 8. sayfadakiler görünüyor.bunlar için bir şey yapmak mümkün mü?bir de abi daha önce yaptığın...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Bu yaşıma kadar,bu kadar zevkle takip ettiğim bir forum olmadı.Her gün muhakkak bakıyorum.Atilla abi ellerine sağlık,ömrüne beraket.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
O kadar zevkle takip ediyorum ki burayı anlatamam.her gün muhakkak bakıyorum bu sayfaya.facebooktan da bakıyorum tabi.size daha önce bey diye hitap etmiştim,abi demek istiyorum müsadenizle.atiilla abi o kadar güzel...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Atilla bey kolay gelsin.sizi hayranlıkla takip ediyorum.facebookta da takipçinizim.bu karavanın yapım aşamalarını da zevkle takip edeceğim. Lüleburgaz'da ikamet etmekteyim.sizden çok şey öğrendik.iyi ki varsınız...
kendime 15 gün önce bir motosiklet aldım ( cbf 150 ).kampçılığada hevesliyimdir.hiç böyle bir aktivitede bulunmadım gerçi.kendimce netten bularak seçtiğim bir kaç malzeme konusunda fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.doğru kararlar mı değilse sizler ne önerirsiniz.yardımlarınızı bekliyorum.çadır...