Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş
yok böyle bir güzellik,...
gezmiş kadar oldum teşekkürler...
(Memleketim diye demiyorum ama Artvin bir başka güzel..)
Evet banada uzun gibi geldi, zaten Özlem hanım menekşe yaylasından başlamak kaydıyla sansarak 7 saat civarı tutuyor demiş, birde diğer rotaları eklerseniz bayağı uzun olur sanırım.. ama maceracı ve sağlam bir grupa yapılabilir tabiki :)
Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008)
vayy, sayın Faruk abi, senide burada görmek ne güzel,
..
bu arada makina yanlız ve yanlız gerçekleri çeker.. :)
Sanırım Haklısınız...
Lakin kendimi dağcılık kategorisinde hiç düşünmemiştim..
Taşıma konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler, ama bazı fotoğraflarda ben olduğum için bütün fotoğrafları ben çekmedim.. Yani içinde benim olmadığım tüm fotolar bana aittir.. :)
İniş esnasında Çektiğim Alaca (3588 m) zirvesi..
Faliytetimiz Toplam 14 saat sürdü, ve Tabi ki yorulduk..
ve dönüş yolu, pazartesi sabah 04:30 da İzmit'teydim..
Güneşin ilk ışıkları yüzümüze vurduğunda Alaca buzul çanağından sırta doğru tırmanmaya başlamıştık, bu arada güneş
için önlemlerimizi almaya başladık..
Faaliyet planımız Büyük Mangırcı vadisi üzerinden Alaca Buzul Çanağına ulaşıtıktan sonra, oradan küçük
Alaca ile Büyük Alaca arasındaki sırta tırmanıp, büyük Alacanın güney batı yamacına ulaşarak oradanda zirveye çıkmaktı...
Faaliyetten önce alabalık çiftliğinde bir güzel karnımızı doyurduktan sonra traktörle kamp alanımız olan
sarı memetlere doğru yola koyulduk..
Geçtiğimiz haftasonu Aladağlar-Alaca Zirvesine başarılı bir faaliyet gerçekleştirdik..
Buyrun Makinamın Kadrajından birkaç*10 fotoğraf...
Faaliyetimiz Cumartesi sabah'a karşı 01:00 de Gebze'den başladı, Ekibimiz Toplam 12 kişiydi..
(10 Kişi Faliyet Ekibi,Dernek Başkanımız ve Yedek Şoförmüz)...
Ynt: Serindere - İnönü Yaylası Bireysel Keşif Faaliyeti (29 Haziran 2008)
Teşekkürler,
Birdahaki sefere artık :)
Bu arada birazdan Aladağlar-Alaca Zirvesi için yola çıkacağız, İnşallah Sağsalim dönebilirsek fotoğraflarımı burada paylaşırım ..
Kalın Sağlıcakla.. ;D