darklaz kullanıcısının son içeriği

1. darklaz

Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş

Ynt: Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş yok böyle bir güzellik,... gezmiş kadar oldum teşekkürler... (Memleketim diye demiyorum ama Artvin bir başka güzel..)
  2. darklaz

Menekşe - Sansarak Geçişi

Evet banada uzun gibi geldi, zaten Özlem hanım menekşe yaylasından başlamak kaydıyla sansarak 7 saat civarı tutuyor demiş, birde diğer rotaları eklerseniz bayağı uzun olur sanırım.. ama maceracı ve sağlam bir grupa yapılabilir tabiki :)
  3. darklaz

GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008)

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) vayy, sayın Faruk abi, senide burada görmek ne güzel, .. bu arada makina yanlız ve yanlız gerçekleri çeker.. :)
  4. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Sanırım Haklısınız... Lakin kendimi dağcılık kategorisinde hiç düşünmemiştim.. Taşıma konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
  5. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Teşekkürler, ama bazı fotoğraflarda ben olduğum için bütün fotoğrafları ben çekmedim.. Yani içinde benim olmadığım tüm fotolar bana aittir.. :)
  6. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) İniş esnasında Çektiğim Alaca (3588 m) zirvesi.. Faliytetimiz Toplam 14 saat sürdü, ve Tabi ki yorulduk.. ve dönüş yolu, pazartesi sabah 04:30 da İzmit'teydim..
  7. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Zirveye ulaştığımzıda sattler 10:30 'u gösteriyordu.. Maalesef Zirve defteri yoktu ! Bilseydik getirirdik..
  8. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008)
  9. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Güneşin ilk ışıkları yüzümüze vurduğunda Alaca buzul çanağından sırta doğru tırmanmaya başlamıştık, bu arada güneş için önlemlerimizi almaya başladık..
  10. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Makarnaya devam.. Faaliyetimize gece 02:00 başladık..
  11. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Faaliyet planımız Büyük Mangırcı vadisi üzerinden Alaca Buzul Çanağına ulaşıtıktan sonra, oradan küçük Alaca ile Büyük Alaca arasındaki sırta tırmanıp, büyük Alacanın güney batı yamacına ulaşarak oradanda zirveye çıkmaktı...
  12. darklaz

Ynt: GEDOSK; Aladağlar - Alaca Zirve Faaliyeti (5-6 Temmuz 2008) Faaliyetten önce alabalık çiftliğinde bir güzel karnımızı doyurduktan sonra traktörle kamp alanımız olan sarı memetlere doğru yola koyulduk..
  13. darklaz

Geçtiğimiz haftasonu Aladağlar-Alaca Zirvesine başarılı bir faaliyet gerçekleştirdik.. Buyrun Makinamın Kadrajından birkaç*10 fotoğraf... Faaliyetimiz Cumartesi sabah'a karşı 01:00 de Gebze'den başladı, Ekibimiz Toplam 12 kişiydi.. (10 Kişi Faliyet Ekibi,Dernek Başkanımız ve Yedek Şoförmüz)...
  14. darklaz

Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü

Ynt: Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü Tebrikler, Yazın bu sıcagında bu serinlikte bir faaliyet,.. Darısı bizim başımıza..
  15. darklaz

Serindere - İnönü Yaylası Bireysel Keşif Faaliyeti (29 Haziran 2008)

Ynt: Serindere - İnönü Yaylası Bireysel Keşif Faaliyeti (29 Haziran 2008) Teşekkürler, Birdahaki sefere artık :) Bu arada birazdan Aladağlar-Alaca Zirvesi için yola çıkacağız, İnşallah Sağsalim dönebilirsek fotoğraflarımı burada paylaşırım .. Kalın Sağlıcakla.. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri