darkmoon34 kullanıcısının son içeriği

1. D

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? bülent bey bir kaç sorum olucakdı navaranızın vergi dilimi kamyon dilimi üstündenmi yoksa binek araç üstündenmi.. 4x4 aracınız istediğinizde içerden manuel 4x2 olarak kullanabiliyormusunuz şehir içinde az yakması için.. yani bu özellik varmı.. birde...
  2. D

Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi

Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi sattınız sanırım niye sattınız.. beğenmediğiniz bir şeyimi vardı ondanmı sattınız.
  3. D

Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi üstat eğer benim sürdüğüm goa 4x4 ile seninki aynı ise dusterla kıyaslamak bile hakaret olur araç evet içplastik aksamı biraz kötü bunlar gerçi telafi edilir o kadar mühim şeyler değil bu gün deri kaplaması var ahşap kaplaması var bir...
  4. D

Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi bu mahandra konusunda gelişmeler nedir varmı bir yenilik bende konuyla ilgiliyim geçen gün sürdüm goa modelini 2.6crde motor en başda antalyalı arkadaş söylememiş ben söyliyim arabada mercedes in eski nesil motoru var.. ve şasesi willys...
  5. D

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konuyla ilgisi yok ama dizel araç sahipleri oil kit kullanarak yüksek minarelli yağlarla kanola ayçiçek gibi dizel araçlarını çalıştırabilirler.. gerçi onlarda pek ucuz değil bir kanola yağının litreside 3 tl
  6. D

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ben sizin sisteminize hitafen ibr şey yazmadım o yüzden sizin sistmele kıyaslamayada gerek yok kaldıki sisteminizin içeriğinide bilmiyorum ama sanırsam bu hho kitin bir tür farklı bir türevini satıyorsunuz başarılar dilerim. fikirlerimiz ortak zaten bizim...
  7. D

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konuyla ilgili biz bu hho kiti denen kiti daihatsu appaluse aracımıza takdık ebaydan aldık 250 dolara lpg ci arkadaşımız montajı yapdı.. ekonomi varmı var zaten mucizevi bir şeyde değil neticede motora hidrojen yolluyor haliyle belli oranda bir ekonomi...
  8. D

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler çok güzel arabaymış frontera jeeplerden daha iyi..
  9. D

grand cherooke 3.1td vergi çıkmazı

arkadaşlar 3.1td almayı planlıyorum ama anlamadığım şu var sahibindende 7-8 kişiye mesaj çekdim vergisi ne kadar diye.. biri 2 bin tl diyor biri 1600 diyor biri 1200 diyor her kez farklı bri vergi fiyatı söylüyor.. anladım gitti.. bir ara bir tane ilada yıllık 800 tl diyordu o araç zaten iki...
  10. D

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)
  11. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben erhan 30 yaşındayım istanbuldan yazıyorum her keze iyi sohbetlre dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri