Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1998 model mazda 4*4
yok arkadaşım ağır amaçlı deyil yan tarafta gözüken dükkan benim dükkanın işlerinde kullanıyorum elektrikçiyim bulundugumuz yerde K plakası sorunu oldugu için aracım K palakalı. ticari dir tabi kışın o gözüken karlara vuruyoruz kendimizi malum karlı yollarda araç...
97/98/99 model 4*4 mazdalar saglamlık açısından çok güzel kolay kolay parca bozmuyor yakıtları sınıfına göre ekonomik aracı serviste baktır eğer yürüründe bi problem yoksa motorunda filan kilometreside düşürülmemişse tafsiye ederim yanlız arazi sistemini iyi öğren...
Ynt: Motorunuz Nedir?
abi senin makine de güzelmiş yaa tam bana göre bende o tür bişey alacam bakalım artık yaza nasip gelirsen ben hemşindeyim abi rizede şefik usta filan var bu motorların uzmanı motorcular külübümüz var haftada birkez kafamız ne tarafa eserse geziyoruz abi sen gel yeterki...
herkese hayırlı günler karadenizi bilenler bilir yaylalarımız meşürdür arazi deyince yayalalara gideceksin bu motorla gitmediğim yayla kalmadı makina gitmem demiyo ama yatırırsan dediğiniz gibi çok agır 260 kilo iki kişi kaldırabiliyo anca o yuzden bende daha ufak ve...
sagolasın murat abim allah razı olsun daha siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 senedir motor kullanıyorum bu motorumu yaklaşık 2 sene önce aldım gayette memnunum tek sıkıntım boyumun kısa olması saygılar abim
acemilik işte aynı resmi iki kez yukledik neyse olur okadar bakın aracımla bu karlarda boğuşuyorum ve gidişi sağlamlığı konusunda bir numara diyebilirim
herkese selam lar arkadaşlar siteye yeni uye oldum yaklaşık 10 senedir mazdacıyım şuan ki aracım 98 model 4*4 b 2500 dür resimlerinide koyacam bende bt 50 almayı düşüyorum tek merak ettiğim konu defransiyel kilidi olup olmadıgı benim kinde yok sadece akis kilidi bulunuyo kullanan lar bilir rf...