deeperdiver kullanıcısının son içeriği

1. deeperdiver

Kol Dayama Aparatına Ihtiyacım Var

yapacak birini bulamadım İstanbul' da, tekrar bir araştıracağım, olmazsa bir Ankara ya geldiğimde hallederim, hangi sanayi acaba? Teşekkürler.
  2. deeperdiver

Kol Dayama Aparatına Ihtiyacım Var

Merhaba Arkadaşlar, Benim G nin şöfor kol dayama aparatı kırık, bulunabilirmi çıkması acaba? Şimdiden teşekkürler, Seyhan Karaca
  3. deeperdiver

İstanbul'un Izobar Haritası-yıllık

Efe Bey, yine de çok teşekkür ederim. Seyhan Karaca
  4. deeperdiver

İstanbul Sürücü Kursu 2017 Taze Bilgi Lazım

Selam, Benim oğlum geçen sene aldı, park olayında galiba 3 harekette park zorunluymuş, tam emin değilim aklımda kalmadı, ancak sınav görevlilerinden biri oğluma "beni şurada indir, park ettikten sonra inmem zor olur" diyerek 3 hareketin birini zaten yaptırmış. oğlum 3 hareket yapınca da "oo...
  5. deeperdiver

İstanbul'un Izobar Haritası-yıllık

Arkadaşlar selam, İlk defa duyduğum bir terim hakkında oğlumun ödevi var ve internetten pek bir şey bulamadım. Bunu bilse bilse Dağcılar bilir dedim. Ne dersiniz konu başlığı hakkında bilgisi olup yardım edebilecek varmı aranızda? Teşekkürler. Seyhan Karaca
  6. deeperdiver

Yamaç Paraşütü Tekamül Eğitimi

Merhaba, Bende THK da paraşüt ve YP eğitimi almıştım çok uzun zaman önce, orasının havası, arkadaşlıkları vs, ayrı tabii, ayrıca FAI üyesi olan ve resmi sertifika veren bir tek THK diye biliyorum, son eğitimde aldığım keyfi hala unutmadığımdan, ben yine THK yı seçerdim. Eğitim süresi evet uzun...
  7. deeperdiver

İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Hımm, şunu bir incelermisiniz, ben180 günde 90 gün diye anladım olayı. Yani 180 gün içinde 90 gün kalabilirsiniz...
  8. deeperdiver

İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Selalar, Gördüğüm kadarıyla vizeniz çok girişli, 90 gün ise, her bir girişinizde kalabileceğiniz max. gün sayısı. 90 9ünkalıp, bir başkagiişinizde tekrar 90 gün kalabilirsiniz. Saygılar,
  9. deeperdiver

Yeni Bir W460 Öyküsü

Ynt: Yeni Bir W460 Öyküsü Bir G miz daha oldu. Hoşgeldiniz.
  10. deeperdiver

Mercedes G 350td Lastik Seçimi

Ynt: Mercedes G 350td Lastik Seçimi Bahadır Bey, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, peki "Bridgestone A/T "olarak ne tavsiye edersiniz %70 asfalt kullanımı için? Saygılar,
  11. deeperdiver

Mercedes G 350td Lastik Seçimi

Merhaba Arkadaşlar, Aracımın üzerinde 255x65x16 kış lastikleri takılı, yaz kış kullandığım için kısa sürede yıprandılar ve değişecekler. Ancak; Benzin kapağında bazı ölçüler ve ibareler var; -225x75x16 108S M729SLG Semperit -265x70x16 112 H Bridgestone -255x65x16 109H oder...
  12. deeperdiver

2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland Bu tur benimde hayalim.. Aşağıdaki linki incelemenizi öneririm...Ali Bey bu turu 3 senede yaptı, adım adım izledim. tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. http://www.istanbul2istanbul.com/ Saygılar,
  13. deeperdiver

Tek Geçişli Vize İlgili Soru

Ynt: Tek Geçişli Vize İlgili Soru Selam, Bence; -İngiltere bildiğim kadarıyla Schengen bölgesinde değil, bu nedenle bu vize Schengen ülkelerini kapsamıyor, dolayısı ile Çek vizesi ile Münih ten giriş yapıp Çek Cumhuriyetine giremezsiniz çünkü, vizeyi hangi Schengen ülkesi için aldı iseniz ilk...
  14. deeperdiver

Mercedes G aranıyor

Ynt: Mercedes G aranıyor Arkadaşlar Selam tekrar, Aşağıdaki linkteki araç nasıldır sizce, fiyat fazla geldi bana biraz.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-ss-motors-dan-2002-mercedes-benz-g-400-cdi-amg-jant-led-far-120393817/detay Saygılar,
  15. deeperdiver

Mercedes G aranıyor

Ynt: Mercedes G aranıyor Sağol Hüseyin, umarım buluruz iyi birşey. Seyhan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU