Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
sayın erco izmir menemen nazar serviste yaptırdım. Ermat bergamadan aldım arabayı ama açıkçası çok memnun kalmadım . Arabadan degil ama 1 haftada plaka çıkaramadıkları için kendim trafikten plaka çıkarmak zorunda kaldım . Nazar suan gayet iyi servis bakımında memnunum
Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu
merhaba aynı sorun bende de vardı aracın aks mılı egri cıktı buyuk olasılıkla sızın dedıgınız de aynı seye benzıyor servıse goturun dıyorum bende
Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme
ümit erkan aslında emnıyet acısından guzel bır uygulama ama aynı takılmayan emnıyet kemerının otmesı gıbı sınır bozucu bırsey
sevgılı serkan efe nazar reno yamı gıttınız anlamadım ben alarm etkılermı emın degılım ha bu arada sunuda eklemek ısterım cok kullanıslı degıl yanı ben eskı halıne dondurdum sehır ıcı kullanımda her seferınde kapıları on butondan acmaktan yoruldum...
evet ıstıkrarsızlık sorunum duzeldı yanı bıranda 3 cubuk yakıt verken bırden 2 ye dusuyor ve cok kısa bır sure sonra 1 e dusuyordu suan olması gerektıgı gıbı oldu sızın gostergenız ne durumda varmı bır proble sayın olguncandan
sayın olguncandan hıc bır rısk faktoru yoktur ıcınız rahat etsın servıse yakıt gostergenızdekı duzensızlık ıcın gıttııgınızde aynı ıslemı yapıyor ben sıkıntımı dıle getırdıgımdede servıs bu ıslemı yaptı
izmir nazar servıs fakat onlarda ılk etapta zorlandılar ama buldular daha once yapmamıslar ıstanbulda yapıldıgından bahsettım servıs mudurune gıdın ve benım adımı verın konuyu hatırlayacaktır
sevgılı dostlar
oncelıkle kapıların harekete gecmesıyle kapanması konusunu bugun ıtıbarıyle cozduk.Torpıdonun ıcınde bulunan yere yetkılı servıs bılgısayarı takıldı ve servıs calısanı arkadasımz ıle menulerı gezerek bulduk.Artık oyle bır samımıyet kurdukkı kardes bu pc yı aksam bana versene...
Ynt: Enlemesine Tavan Çubukları Montajı
servıse sordum cok para dedı 200 kusurlerden bahsettıler pıyasada 80 ıle 150 tl arasında olan cubuklar var montajı cok kolay kılıtlı olanlar tercıh edılmelı calınma rıskı yuksek bır parca