DEJAVUU kullanıcısının son içeriği

1. DEJAVUU

İnternetin En İyi 50 Sitesi

Ynt: İnternetin En İyi 50 Sitesi çok iyi bir cesaret ya siteyi açınca çıkan haber sayfasında bu ileti yazmasına rağmen bu yapılan çok cesurca.... ;)... HABERİN İZNSİZ KULLANILMASI HALİNDE YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR
  2. DEJAVUU

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tartışmasız demişsiniz ama tartışırım okadarda iddalı bir araç değil bu araca gelinceye kadar çok cj var çokta güzeller ;)
  3. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... demiycektim sen fransaları gezerken ben 8 yıl oşima köyünde 4 ylda takai dağında dövüş sanatı okudum öğrendim sen nediyorsun yaaaa 8)
  4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmet abi hoş geldinnnn
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... deniz bey sizi taktir etmek bana düşmez ama ettim bravooo
  6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bahçeyi ne güzel belliyorsunuz toprağı severimmm ;D
  7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... terbiyesiz seviye düşmanı bir sen biliyorsun birde o yok burda sen onu anladınnnn ;D
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hep bunu yapıyorsun ayhan yok burda hemen konuş ileri geri deniz içnde sen böyle konuşursun allah bilr..
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bide burda alıntı yapayım sayfa allak bullak oldu karıştı ha haaa haa.........smişle yok.....
  10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... sana ayrıca yaklşıcam gece aniden 3 kiş olarak bekle sen ;D
  11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... sen hiç uslubunu iyileştirmemişsin arkadaşımmm oooo lütfennnn insan ol biraz ..
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... selamlar herkese caNNlarım ;D
  13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............adamın hiç bir şeye saygısı yok yok....sen hap larını içtinmi arkadaşım yaa ;D
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........bide gözlerin net olsa arkadaşım adam balık mı hep denizde dursun ..o dün yaaaaaaaaa ;D
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......... bizde yazalım renk olsunnnn ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.