delicem kullanıcısının son içeriği

1. D

Suriye Gezisi (Kasım 2010)

Ynt: Suriye Gezisi (Kasım 2010) merhaba enverdede begendiğinize sevindim umarım bir işe yarar. bu arada hemen profili düzenlerim ama siz genede bana delicem deyim arkadaşlarım ve sevdiğim insanlar genelde deli der zaten onun için zamanla adım delicem kaldı çokda rahatsiz oldugum söylenemez...
  2. D

Ynt: Suriye Gezisi (Kasım 2010) Enverdede merhaba Uzun uzun yazmak konusunda haklı olabilirsin ancak ben kendimi yazarak ifade ede bilirmiyim emin değilim ama elimden geldiğince yeni bir yazı yazarak elimden geldiğince uzatmaya çalışacağım. Herkese tekrar merhaba Evleneli iki ay oldu ve...
  3. D

Ynt: Suriye Gezisi (Kasım 2010) merhaba bencede çok güzel bir deneyim di çok iyi bir fiyata çok güzel bir gezi oldubizim için bundan sonraki hedefimiz son baharda gürcistan.
  4. D

Uzun süre önce arabayla SURİYE ve LÜBNAN gezi yapmaya karar verdik eşimle ve daha sonraları da kullanmak için 1996 uno 70 s imize LPG taktırdık, pasaportları yeniledik. İnternetten uluslar arası ehliyet ve sigorta işini araştırırken gördüm ki pahalıya geliyor ne yapacağıma karar vermeye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR