Deniz Gürer kullanıcısının son içeriği

1. D

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Levent bey Büyük bir mutlulukla yanıtınızı aldım. Örgütlü olmak ve davranmanın önemini bir kez daha gördüm . her türlü haksızlıklara karşı bu birlik davranışının sürmesini diliyor. Çalışkan başkanımız Erdal bey i de kutluyorum. Sıfır arabalara...
  2. D

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sevgili karavancı dostlar Her ne kadar duyarlı bazı dostlar karavan sigortalarıyla ilgili duyuruları bazı sayfalarda paylaştılarsa da . En son bir yıl öncesinde en ucuza 1670 lira olarak zorunlu trafik sigortasını yaptırabilmiş olan ben ,bu yıl 275...
  3. D

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Öncelikle bizlere, böyle paylaşımlı, harika dostlar edinmemizi sağlayan , güzel dayanışma örneklerinin sergilendiği bir kamp yapma olanağını vermek için emek veren zaman harcayan dostlara teşekkürler. Bu işin bu kadar eylenceli olabileceğini...
  4. D

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) İyi günler Ali kardeşim, ilk günden Eskişehir den geleceğini farkettim , ama çözüm olamadım yolculuk sorununa, iki gün önceden Ankara da olmam ve kayınpederimin durumuyla ilgilenmem gerekiyor. ( felç geçirdi) Herşey iyi giderse...
  5. D

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) 1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı..............1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün............3 kişi. .Kdz Ereğli 6. Murat...
  6. D

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Sevgili Gezenbilir Yedigöller kampına Eskişehir den ve camper karavanla katılmak istiyoruz, binek araçların ulaşabildiğini belirttiğiniz alana ulaşmasında bir engel olduğunu düşünür müsünüz, dukado maksi camper için soruyorum...
  7. D

İstanbul'da Hafta Sonu Karavan ile Konaklama?

Ynt: İstanbul'da Hafta Sonu Karavan ile Konaklama? İyi günler İstanbul da yenikapı da iki adet açık otopark çatladıkapı balıkçı barınağında ve 500 metre gerisinde karavan kampalanı olarak Belediye tarafından düzenlenmiş, Çatladıkapı dakinde elektrik tuvalet kısıtlı, duş yok, yenikapı ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri