Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmit Yeraltı Tünel Mağaraları ve Hereke'de Bulunan Mağaralar
Kocaeli'nde 2 yıl önce başlatılan arkeolojik kazı çalışmalarında 3. yüzyıldan kalma Romalılar dönemine ait tarihi eserler gün yüzüne çıkarıldı.
yapılan çalışmalarda bir evin altında Romalılardan kalma dev tüneller bulduklarını...
herhese selamlar ve başarılar arkadaşlar birde izmitin altındaki yeraltı mağara tünelleri ve izmit herekedeki mağralar hakında bilgi edinmek isterim yardımcı olabilirmisiniz şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi
arkadaşlar birde izmitin altındaki yeraltı mağara tünelleri ve izmit herekedeki mağralar hakında bilgi edinmek isterim yardımcı olabilirmisiniz
Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi
tebrikler arkadaş gercekten çok güzel ben izmitte oturdugum halde bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
herkese selamlar coğrafya-tarih ve gizemli olaylar ile ilgilenmektan hoşlanırım özelikle yeni keşifler bilinmeyen mağralar ve denizlerin derinlikleri ilgimi çeker dünyada yeni yerlere gitmekten yeni arkadaşlar edinmek o yöreler hakında bilgi edinmek en...