denizdb kullanıcısının son içeriği

1. D

Toyota VX80 Hakkında Yardım!

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! tesekkurler.iletirim..
  2. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! aracın motoru komple indirdik vecihi ustada.1 2 haftaya cıkıyor arac
  3. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! tesekkurler
  4. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! tmmdır abı yarın kesdınlıkle cıhan abının yardımına basvuruyorum oyleyse.
  5. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! cihan abi özelden numaranızı yollayabılırseniz yarın fırsatınız oldugunda ankara konusunda sızı arayabılırım
  6. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! abı az para vermedık farkındayım da ıhale cok ılgınc gelıstı.8 kişi gırdık. bız arac max 25000 e gıder derken 7 kişi 30000 ın ustune cıktı.hepsı bır yana babamın uzun zamndır ıstedıgı bekledıgı bır arac oldugu için ve satmamak üzere aldıgımız için rakım...
  7. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! evet o.arac hakkında baska bır bılgınız varmı.?motor cok sıkıntı yaratcak gıbıyse komple baska bır motor koymayı dusunuyoruz.o konudada yardımınıza basvurabılırım
  8. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! sahibindende ilanı duruyor hala sanırım .vx100 kategorisinde ankara da arac.12000 tl
  9. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! abıı km hakkında bı bılgım yok kapılar kılıtlıydı aracıın cok kısa arka kısmına bakabıldık hepsı o.umarım fazla sorun yaratmaz...
  10. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! tmmdır cok tesekkurler
  11. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için cok tesekkürler.karsıyakada oturuyorum bahsettiginiz kişi babamın arkadası avukat cüneyt bey olabilir.basınızı cok agrıtcam emin olun :)aracın motorunda olan bır sorundan dolayı suan ıstanbula gotrmemız mumkun degıl...
  12. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! aracın fotolarını cekme sansım henüz olmadı fakat ılk fırsatta cekip koyuyorum ;)
  13. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! cok tesekkürler iyi dilekleriniz için.soyle söliyim zeytincillikle ugrasıyoruz cok sık sert kosullarda olmasada sık sık arazideyiz.elimizin altında boyle bir arac varken daha zor sartlarıda denemeyı dusunuoruz tabiiki. ;).syle bır durum daha var bir onceki...
  14. D

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! ve araca neler yapabılecegım konusunda onerılerınızı beklıyorum..
  15. D

selamlar.oncelikle sunu soylemek isterim; siteye yeni üye oldum birkac gündür cok fazla inceleme fırsatım oldu.cok sey ögrendim bu yüzden emege gecen herkese sonsuz tesekkürler.konuya gelicek olursak;henüz 3 günlük98 model toyota vx 80 dizel sahibiyim.ve araca imkanlar el verdigi sürece...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.