Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; 14. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (21 - 23 Mayıs 2010)
Malesef kpssye başvuramama ve hava muhalefeti sebebi ile gelemedim ben. gelmeyi çok istemiştim. inşallah giden arkadaşların gezisi çok güzel geçmiştir. bu yılki fotoları bizden esirgemezsiniz umarım :)
harita çalışması güzel olmuş. ellerinize sağlık .
Haftasonu sağnak yağışlı görünüyor. :S Eğirdir'in yağmuru berbattır. ben çadırda temin edemedim. tulumda yok zaten. daha doğrusu hiç bişeyim yok. yinede...
Abi ben üyelikten daha fazlasını istemiyorum zaten. :) bu üyeliğide 4 günde anca elde ettim :)
eğer Ankara konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim :) Teşekkürler.
Herkese selamlar. bende Ankara'dan katılacağım bu şenliğe. daha öncesi 2007 yılında öğrenci iken gitmiştim. zaten Eğirdirde öğrenciydim.. çok eğlenceli geçmişti. hala tadı damağımda. bu sene tekrar gitmeyi...