dereotu kullanıcısının son içeriği

1. dereotu

terörü protesto edelimmi

Ynt: terörü protesto edelimmi Ağzımdan aldın lafı saygıdeğer abim. bunun üstüne ben birşey yazmayacağım. +1 +1 +1
  2. dereotu

Alınık 3K Vitara JLX

Ynt: Alınık 3K Vitara JLX Tebrik ederim hayır sever kardeşim benim. Büyük adamsın sen. içinde ateşi söndür artık.:)))) ben söndürmeden :))))
  3. dereotu

Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri

Ynt: Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri Biri araba almış biri araba satmış.o arabayı beyenmemiş burda yazmış.ama o noktalı yerdeki kelime burda olmamış çok tehlikeli Ağızadan çıkan laf kurşun gibidir geri dnüşü olmaz dikkat etmek lazım.
  4. dereotu

Ynt: Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri usta niva jantlarının göbeklerini ters çevirsek,üstünede OK 144 taksak.Samuda nasıl olur. :o :o
  5. dereotu

Ynt: Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri İlginç tip diff kilit nasıl oluyor. foto koyarmısınız bizde görelim :)
  6. dereotu

Sezon için hazır SJ80 Samurai.

Ynt: Sezon için hazır SJ80 Samurai. Bak buna sevindim işte. ;D ;D
  7. dereotu

235-75-15 Federal Mt. Çamur Lastiği

Ynt: 235-75-15 Federal Mt. Çamur Lastiği suzuki samurai.
  8. dereotu

Uludağ Göller Bölgesi Gezisi (31 Ekim 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Gezisi (31 Ekim 2009) oy oy ne güzel yerler bunlar...
  9. dereotu

Ynt: 235-75-15 Federal Mt. Çamur Lastiği Teşekkürler.Hayırlı olsun.
  10. dereotu

Ynt: 235-75-15 Federal Mt. Çamur Lastiği ilan güncel mi ?
  11. dereotu

Satılık Federal mt 31x10.5xr15 Lastik

Ynt: Satılık Federal mt 31x10.5xr15 Lastik 31x10.5xr15 Lastik bu lastiklerin çapı kac cm acaba. teşekkürler.
  12. dereotu

Ynt: Sezon için hazır SJ80 Samurai. Eyvallah kanki ;D En kısa zamanda sahalardayım .
  13. dereotu

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) Bu mevsimde süper olur. Bi çıkan olsada karlı fotoları görsek. ;D ;D
  14. dereotu

Ynt: Sezon için hazır SJ80 Samurai. Üstat neden satıyosun ya. ironman bahsetmişti arabandan daha iyisini bulamazsın Dereotu demişti dersin ;D ;D ;D Bursa'ya selamlar.....
  15. dereotu

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Allahın selamını ben alayım... Aleyküm selam.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri