Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiye'nin En Güzel Kamping Alanları ?
arkadaşım ankarada ikamet ediyosan ve ctesi pazar için gideceksen bolu yedigöller hem ankaraya yakın hem çok güzel(özellikle Sonbaharda) hemde kamp yapanlar için güvenli bi alan.tavsiye ederim.
Ynt: Yenice Ormanları
yorumda bulunan ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca zirve dağcılıkın düzenlediği etkinliğe katılmayı çok isterdim ancak arkadaşımın bu kampı ilk olacak o yüzden çok hevesli.Ancak daha sonraki etkinliklerinize katılmayı çok isterim tekrar...
Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?
Ankara tarafından kastamonuya giderken sağ taraftan yol ayrımı var kadınçayırında kamp yapabilirsin.Ayrıca daha havadar manzaralı biyer diyosan kırkpınar yaylasında kamp yapabilirsin.
Arkadaşlar Cumhuriyet bayramında 3 günük tatili Karabük Yenice ormanlarında kız arkadaşımla kamp yaparak geçirmek istiyorum ama daha önce gitmedim.Yenice ormanlanı daha önce gören orda kamp yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.Yenice ormanları güvenlemidir.kamp yapmak için uygunmudur.