Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
çağlar abi,kartpostal ayarında mükemmel bişy olmuş.sen kendine amatörüm deme bence 8)
saygılar..
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
çağlar abi üstten 2.kare,kartpostal ayarında mükemmel bişy olmuş.sen kendine amatörüm deme bence abi 8)
saygılar..
çok güzel bir gezi olmuş,yayla havasını ciğerlerimde hisseder gbi oldum.güneş doğmadan kalkıp ateş başında 1 bardak sıcak çay ooo deyme keyfine ;).herkezin eline emeğine sağlık
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)
abi benim aklım tavuklarda kaldı,bu yöntemi bir kere gördüm.püf noktası varmı abi ;)
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)
Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor ;)
saygılar...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
alp kardeşim,siteyle tanışmam google sayesinde oldu,hurda arabalar olarattım ve sitedeki bir forumda cıktı.ben hurda arabları unuttum gezenbliri incelemeye başladım ve birde ne göreyim geziler paylaşımlar bilgi alışverişi sıcak dostluklar burdaymış,hemen...
Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ?
mustafa abi gezilerinizde o sıcak dostluğu paylaşabilmek için sabırsızlanıyorum,şimdiden plan proje yapmak yanlışmı bilmiyorum ama elimde değil,gecem gündüzüm hesaplar içinde:D zamanı gelince benide aranıza alırsınız umarım :)...
barış bey aracınızın yıllık vergisi ve servis masraflarını sorsam bi mahsuru olurmu:)
mustafa abi benı mazur görün ama en son yazmış olduğunuz (Söylenecek sözün bittiği an) bu kısımı anlayamdım tekrar affınıza sığınıorum
saygılar...
uğur abicim bana önerebiliceğiniz bir yol varmıdır? asfalta cıkmadan olmazki abi bunun zevki kalmaz :D
gültekin abi aslında benim tek isteğim vergiden yırtmak yasal yollardan.motor gücü düşdükce vegi azalıo sanırım ,ama birazda yüksek motor gücü yülksek olsun istıorum
Merhabalar,henüz bir arabam yok ama kısmetse askerden sonra kendi işimi kurup ardından bi Jeep almak,kurmak istedim iş gereğinden dolayı ve hastası olduğum offroad yüzünden Gc 5.2 düşünüorum.kükreyen motor sesi beni resmen eritiyor,birazda kalitesi yüksek.Ama aklımı kurcalayan bir olay varki oda...