dgaempire kullanıcısının son içeriği

1. dgaempire

Su Arıtma

Ynt: Su Arıtma Günde ortalama 2 litre ile 1 yıl kullanılabiliyor. Kullandıktan sonra içindeki suyu tahliye etmek için içine üflüyorsunuz ve ağızlığın ve su girişinin kapaklarını kapatıyorsunuz hepsi bu kadar.
  2. dgaempire

Su Arıtma

Ynt: Su Arıtma Ben tekli gezilerimde LifeStraw kullanıyorum. Ürünle ilgili hiç bir sorunum yok ve bu ürünü tavsiye ederim. LifeStraw ile ve bunu üreten şirket ile ilgili internette arama yapın. Buraya link eklememin doğru olup olmadığını bilmediğimden ben eklemiyorum... Şirket kâr amaçlı...
  3. dgaempire

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege Bölgesi Uygun Fiyatlı Kamp Yeri Önerisi? "Konuyu sizin açmış olmanız herşeyin aynı doğrultuda gideceği anlamına gelmez" Bu nasıl bir mantıktır ki? Bu sayfaya "ege bölgesi kamp alanları" nı ararken geliyoruz ve kel alaka karadeniz hakkındaki yazılarla vakit kaybediyoruz. Burası...
  4. dgaempire

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Okuyun derim..
  5. dgaempire

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Doğada tek başına yürüyüşün grupla birlikte olmanın aksine daha güvenli olduğunu okudum. Bunun nasıl mümkün olduğunu, nedenlerini sizin de okumanızı tavsiye ederim. Tam da sorunuza karşılık geliyor bu kitap.
  6. dgaempire

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi bocek sorun dıgıl. zaten bu yuzden kamp yapmayı otel odasında kalmaya tercih ediyorum ;)
  7. dgaempire

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi evet,sizin gordugunuz yer sanırım selalenın yukarısından bir kopruyle gecilen baska selalelerin bulundugu bir duzluk. biz assagıda da kaldık. cadırı kamufle etmek zorunda kaldık :)
  8. dgaempire

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi yaylalar guzel de rize ye gittikten sonra yayla kavramım degisti :) o yazıyı da eklıyıcem en kısa zamanda unuttum onu yazmayı ben yaa evet cok guzel resımler var oradan da..
  9. dgaempire

Likya Yolu /Temmuz 2008

Ynt: Likya Yolu /Temmuz 2008 tabiiki eksik olan yerler var yazıda,yoksa cok uzun bir yazı olurdu. Sizin veya diger uyelerin belirli bir yer veya konu hakkında sormak istedikleri oldukca bana sorabilirler.
  10. dgaempire

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp hayır arkadasımı eleştirirken beni de mi kattınız bunu sordum..
  11. dgaempire

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Ooo, forumda karsılasabilicegimi hic tahmin etmiyodum. ... Evet bence istanbul'da kadikoyde bostancı da orda burda ikamet eden, hafta sonlarını veya calisanlarin bos vakitlerini gercekten cok cok onemli bir seyle...
  12. dgaempire

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp "Paragraf yapmıyorsunuz" derken cogul mu soglediniz yoksa "-siz" ile mi hitap ettiniz? burasini merak ettim. Ilk yazımda paragraf ayırmadım cunki yazıyı baska yerde yazıp aktarmıyorum, direk foruma yazıyorum.Daha sonra da duzenlemesini yapıyorum. En azından ben...
  13. dgaempire

Likya Yolu /Temmuz 2008

:S neden ki?
  14. dgaempire

Yazin sonlarina dogru havalar serinlemeye baslamisti ki benim yine kanim kaynamaya basladi. 3 ay onceki "dimcay" kampinin tadi da damagimdaydi. Yeni bir kamp icin plan yapmaya basladim. Istanbul'a yakin ancak sehirden ve insanlardan uzak bir yer dusunuyodum. Parmagimi dev haritada bursa...
  15. dgaempire

Likya Yolu /Temmuz 2008

su an paragraf uzerinde calisiyordum acikcasi... Resimler icin yardimci olabilirsiniz cunki onu beceremiyebilirim. Ve sizin sectiklerinizden olmasi daha iyi olur..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri