DIFLOCK kullanıcısının son içeriği

1. D

Satılık Land Rover Series 3

slm abi aracınız satılık mı
  2. D

Satılık Land Rover Series 3

slm satılık mı halen
  3. D

Emsalsiz Temizlikle Range Rover (SATILIK )

araç satılık mı halen
  4. D

Satılık Land Rover Series 2 - 3 için stepne taşıyıcılı kaput

slm abi aracını güzel acaba satmayı düşünür veya aynısında bulabilir miyiz
  5. D

Satılık Land Rover Series 2 - 3 için stepne taşıyıcılı kaput

slm abi aracını güzel acaba satmayı düşünür veya aynısında bulabilir miyiz
  6. D

Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması

Ynt: Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması slm abi bende land rover 1992 model defender 90 inç kısa şase var bende bu palet uygulamasını yapmak istiyorum nasıl yapılır fiyatı nedir
  7. D

Land Rover Defender için 2,8 TGV İnternoail Motor

slm arkadaşlar land rover defender im var 1999 model 90 inç kısa şase ama üzerinde 2,5 disel var ben 2,8 tgv se engine koymak istiyorum istanbulda bu motoru alabileceğim yerler var mı 0 km olacak kople motor var sa bana mesaj atsın
  8. D

Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi? çift turbo lur sa daha iyi olur 225 hp gücünde bir v 8 dizel 2,7 litre 20.000 ytl artı 6 ileri otomatik şanzuman
  9. D

Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi? selam abi öncelikle araç seçimi çok doğru bir seçimn ama sı var LAND ROVER üret miş olduğu bu efsane canavar böyle otokar gibi bir fabrikanın kurbanı olmuş bir araçtır neden derseniz land rover üretim özelliklerine göre çok amaçlı...
  10. D

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati slm 2,5 dizel land rover engine ( motor ) ları ne yazıkki land rover firmasının bu araçların hız ve sürat için üretmemiştir şimdi asıl konumuza dönelim land rover in motor seçenekleri dizel motorları 2,25 dizel dik pompa 2,5 dizel 2,5 turbo dizel v8...
  11. D

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım slm cenk bey öncelik bana cevap hakkı verdiğiniz için size teşekkür ederim alacağnız araç hakkında size bir kaç ip ucu vereyim türkiyede bir arzu hayal ve buna benze düşüncelerinizi gerçekleştirebilmek için çok paranız olması gerekmektedir (örneğin evrak...
  12. D

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? slm arkadaşlar 91 otokar mı? 87 ingilizmi ? diyorsunuz ama bence bizim bu otokar firması land roverin adını kirletiyor arabayı burata motajı yapacağına ingiltereden ital etse daha iyi olacak neden derseniz land rover...
  13. D

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? BEN YILLARDIR 1969 - 1973 -1982 1985 1992 VE 1996 MODEL LAND ROVER LER KULLANDIM ARADAKİ FAR SADECE VE SADECE ENGLAND oluşudur neden diyeceksiniz çükü land rover bir iplis araçtır ingiliz montaj farkı var dır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri