Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,861
Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

Bana görede defender de turbo olmazsa olmazlardan. Bütceniz uygunsa düşünmeye bile gerek yok. Son söz turboooo.

Etiketler

tahaozak' Alıntı:
dik yokuşlarda turbo gibi gidebiliyormusun?

Turbo gibi gitmiyordu fakat 8 kişi ve birazda yük ile normal hiçbir arabanın kalkmıyacağı yokuştan milim kaçmadan çok çıktım, hemde durdum kalktım durdum kalktım havası oluyor ;D ;D ;D

Bence herkese göre deyişir arabaların avantaj ve dezavantajları :smiley: ;) :D 8)

çift turbo lur sa daha iyi olur 225 hp gücünde bir v 8 dizel 2,7 litre 20.000 ytl artı 6 ileri otomatik şanzuman

87 ingiliz Defender kullanmadım ama arkadasların ingiliz orjinliyi hala 92-94 otokardan çıkma defenderlara neden tercih ettiklerini anlamıyorum.. eğer sıfır yada bırkac yaşında bir araçtan söz ediyor olsaydık hak verirdim.. halbuki 20 yaş ve üzeri araçlardan bahsediyoruz.. bu 87 model araçlarda orjinal ingiliz neler kalabilmiştirki sizce.. şasesinden başka yani.. zaten motor.. akslar.. şaftlar..diferansiyeller otokarın araçlarındada ithal..
Motor konusuna gelince bir süre defender kullanmış hemen herkes bütçesi uygun ise 300 Tdi , Td 5 veya 2009 dan itibaren artık otokarında fabrika çıkışı koyduğu ford puma motorluyu tercih eder..

Td5 biraz yakıyor diyorlar acaba ne kadar doğrudur bu ? td5 110 sahibi bi kullanıcı varmı acaba forumda böylece öğrensek ne kadar yaktıgını....

mu7y' Alıntı:
Td5 biraz yakıyor diyorlar acaba ne kadar doğrudur bu ? td5 110 sahibi bi kullanıcı varmı acaba forumda böylece öğrensek ne kadar yaktıgını....
Forum moderatörü MKG abinin aracında Td5 varda, sanırım kendisi yoğunluktan bu sıralar pek uğruyamadı foruma..

DIFLOCK' Alıntı:
çift turbo lur sa daha iyi olur 225 hp gücünde bir v 8 dizel 2,7 litre 20.000 ytl artı 6 ileri otomatik şanzuman

Şaftaları, aksları, şanzumanı kucakta gezdirmek için birebir...

Beyler kesinlikle harikasınız..... Bende bir defender almak istiyorum. Bu hayalim çocukluktan beri devam ediyor... Sayenizde nasıl bir Defender sorusuna cevaplar bulabiliyorum. Paylaştığınız bilğiler için çok teşekkür ederim. Herkese Defender yolculuğunda mutluluklar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri