Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ?
güzel resimler , keyifli yolculuk olmuş, Allah her daim yolunu açık tutsun ve mutluluğunu daim eylesim.
Vatanımın her yeri güzel ama uzun gölde bir başka güzel ;)
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
hepinize merhaba adım mehdi sakaryadan katılıyorum aranıza yaş 31
siteyi dün tesadüfen land rover almayı düşündüğü için nette konu üzerine arama yaparken buldum
ve eğer ki aracı almasam bile sitedeki bilgi zenginliğinden dolayı takibini bırakmayı...
Ynt: İp ve Düğümler
kimisini bildiğimiz ve adını bilmediğimiz ama çoğunu hiç bilmediğimiz düğümler,
konuyu açan ve linki paylaşan arkadaşa teşekkürü borç bilirim saygılarımla
Ynt: Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ?
yorumun ve önerin için teşekkür ederim, aracı alırsam ilk iş dediğiniz şekilde eksozu kaldırtacağım
tekrar teşekkürler,
bugün gittim aracı gördüm , temiz bakmış satan kişi , ancak arac hakkında pek bilgim olmadığı için karar veremedim
ben yoğun olarak ilçede kullanacağım ama arazide dolaşmayı seviyorum jettayı altı çok alçak için değiştirmeye karar verdim yoksa arabadan çok memnundum ama biraz yükseklik oldumu altı sürtüyor, 4x4 alınca bol bol...
yorumun için teşekkürler arkadaşım,
ben ilk kez bir arazi aracı alacağım için , aldığım aracın beni bu 4x4 sınıfından soğutmasını istemiyorum,
aracı almak istememdeki sebep memleketi gezmek trabzon, gresun...
Arkadaşlar Merhaba
Benim jetta tdi aracımı satmayakarar verdim ve yerine ilk kez 4x4 araç almayı düşünüyorum, iki araç var ben daha önce hiç 4x4 araç kullanmadığım için bu konuda bilgi sahibi değilim sitenizi gördüm ve sizin gibi bu araçları kullanan arkadaşların fikirlerinin bana çok faydası...