Dino kullanıcısının son içeriği

1. Dino

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Arkadaşlar ,,milleti eğitemezsiniz,çuvaldızı kendinize önce batırın ve motosiklet eğitimi alın,sonrasında bu kural tanımazları daha iyi anlayıp ,tedbirinizi alacaksınız.30 yıllık motosiklet hayatımın,son 3 senesi motor kullanmaya başladım,Yılda 30.000 km...
  2. Dino

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? Adventure tourer ile ,enduro tourer arasında,fark olmalı diyorum,ara sıra da olsa ,toprak ve çamur a girilecekse,kesinlikle tel jantlı model seçilmelidir..Benim listem enduro tourer için. 1-KTM-950 ADV 2-BMW 1200 Adv 3-Caponord 4-Africa twin Fakaaat,sadece...
  3. Dino

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kendine züğürt tanımlamasını yakıştırmışsın,ama çoğumuzdan daha zenginsin aslında,kıymetini bil dostum. selamlarımla
  4. Dino

İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008)

Ynt: İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008) İçeriğini bakarakda söyleyebilirsin,ama methot ları çok farklı.Linkteki house otel önceden rez yapıyorsun,ve yemek istediğin mutfağıda söyleyerek tercihlerini bildirdiğiniz bir yer.Uluslararası en iyi oteller listesinde bile var,ama...
  5. Dino

Dalyan 2008 ama Çanakkale

Çanakkale Dalyan a dinlenme evime doğru yola çıktım,o da ne ,evime 15 km kala zincir muhafazamın vidası düştü ve araya sıkıştığı için durmak zorunda kaldım..Motorun altına girdim ve gereken ebattaki alyen anahtar yanımda yok idi derken,bu melek kız yanımda belirdi. Ne oldu abi,birşey lazımmı...
  6. Dino

Ynt: İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008) O omleti yapan kişi,yaklaşık 12 sene amerikada usta gurme aşçıların yanında çalışarak öğrenmiş,bana bile söylemedi,yolunuz düşerse yemek için ve konaklamak için tek geçerim. http://www.kamarcahotel.com/tr/cevre/ selamlarımla
  7. Dino

Bu Motor Hakkında Bilginiz Var mı?

Ynt: Bu Motor Hakkında Bilginiz Var mı? Şu anda yarışlara katılmıyor,fakat,çoğu testlerde racingleri geride bırakıyor.bike dergisi ağutos sayısı yanılmıyorsam.
  8. Dino

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Mithat Kardeşim ben senden kaçıyorum,heryerde karşıma çıkıyorsun,ama şaka bir yana yüzünü görünce huzur buluyorum,stressiz dostum benim,bari bu arada bende motorumun resmini ekleyeyim. Ben Murat Yurdakul,30 yıldır motora biniyorum,ve bu da son motorumun resmidir...
  9. Dino

Ynt: İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008) Gökhan ve Ayser kardeşlerim,nazik taktiriniz için teşekkür eder,sizler gibi genç arkadaşlara her konuda destek olabilmak için her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz,fakat yeni motorunuzu alırsanız,sizleri böyle uzun bir yola...
  10. Dino

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma Motorum DL-1000 daha hiç yan yatmadı ama merak ettim ve koruma demirlerinin üzerine yan yatırdım..Sonuç mu kolayca tek başıma kaldırıverdim.:):)Niye mi 2 mt ve 145 kg lik kapasite yetiyormuş,fakat normal olmayan ben hafifce zorlandı isem,normal...
  11. Dino

Ynt: İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008) Haziran ın 19 unda yola çıkıp,29 unda dönecek şekilde Dolomiti lere gidiyorum,bu seyahati eşimle birlikte yapıyoruz,aynı tarihlerde bu bölgeye gidecek dostlarımız varsa memnuniyetle beraber gidebiliriz.
  12. Dino

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? DL-enduro değildir,ama at sahibine göre kişner. Buradaki mesaj ,her motor araziye girer ama her motor çıkamaz,DL-1000 her şarta uygun,sadece piyasa ağzı ile,enduro sınıfına yakıştırılmayan motordur,Varadero gibi,vs vs .Resimlerde gördüğünüz...
  13. Dino

Ynt: İstanbul'dan Dalyan'a (21 Haziran - 1 Temmuz 2008) O ispanyol omletini tekrar yiyebilmek için bu ramazan bayramı tekrar dalyan yöresine gidiyorum.Motorumun tüm bakımlarını yaptım,cumartesi yola çıkıyorum Selamlarımla
  14. Dino

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? Titreşimmi,siz onunla gezedurun,ben hiç istemem.
  15. Dino

Dostlarım; 21 haziran cumartesi başlayıp,1 temmuz pazartesi günü biten yolculuğumuz ile ilgili resim ve bilgiler aşağıdaki gibidir. İstanbul,dan Çanakkale ye hareket ettim ve ertesi gün dinlenme evimizden eşimi alarak yolumuza devam ettik.Yollardaki halimizi gösteren resimleri ilginçliği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri