Dostlarım;
21 haziran cumartesi başlayıp,1 temmuz pazartesi günü biten yolculuğumuz ile ilgili resim ve bilgiler aşağıdaki gibidir.
İstanbul,dan Çanakkale ye hareket ettim ve ertesi gün dinlenme evimizden eşimi alarak yolumuza devam ettik.Yollardaki halimizi gösteren resimleri ilginçliği olmadığı için yayınlamıyorum,Direkt olarak Dalyan a gittik ve arkadaşımın evine yerleştik.Amacımız bu yöreyi iyice tanımak olsada,alkol ve yemekten pek fırsat bulamadık.Daha sonra dan İstanbul dan Çiço ve arkadaşları,Marmaris den Ati ,Dalyan daki ev sahibimiz Celal ile toplam da 4 motor gezmeye başladık.Ara sıra farklı arkadaşlar da gezimize katıldılar.
Çanakkale Kilitbahir iskelesi
Gamgam ı almak için,uzun yol u seçtik.
Evsahibimizin anlamlı bakan köpeği.
Uzun yoldan sonra,dinlenmemizin ilk adımları.Unutmadan arkadaşlar,Celal in ablasına ait olan bu mekan ,tam bir gurme resort diye adlandırabileceğimiz bir yer.Muhteşem dekoru,inanılmaz lezzetleri ile,müşteri olmadan bizleri kabul edip,benzersiz tatlardan denememize izin verdiği için Kamer ablamıza binlerce teşekkürler burada..
Celal ve evin bir köşesi..
Arka bahçeye geçen yol.
Orman içinde yüzmek, bu olsa gerek.
Kamer ablamız,yada dominant teyzemiz. Ve Celal.
Halen tadı damağımda
Muhteşem İspanyol omleti.
Tabağın ilk hali bu idi.
Bu da son hali.
Dalyan a gidince bu adamı bulun mutlaka.m&m rock bar ın sahibidir.Müfit ağabey.
Kanallarda çeşit çeşit kaplumbağalar var.
Ağla yaylası,rakım 850 mt.Serin ve lezzetli bir yer.
Oturan Boğa.
Mekanın sahibi bayan,şapkalı kadın diye tanınıyor,eşi de Alman ve mutlular.
Rakım 1850 dağ gölü,isteyen balık tutabiliyor,ama sonra geri atmak zorundasınız.Yolu bayağı bozuk,race ve sport touring e uygun değil.
lastiklerimin hali..
Özellikle yuvarlak çay da yüzüp,yarım kuzu yemeden dönmeyin.O sıcaklarda bile girmrk ve yüzmek yürek istiyor.Rakım 750 mt.
Geyikli kanyonuna giderken,Ula da mola verdik.Bu kanyonu mutlaka görünüz,yakında ismi saklıkentle beraber anılacaktır.
Ufak bir bayan ve ben.
Müfit Ağabey.
Nil kaplumbağası.
Karizmatilla.
Çiço
Gamgam
Kaya mezarları.
Teknede kahvaltı da başka oluyormuş..
Bu sıcakta da soğuk bira iyi gidiyor ..
İyide çıkıyor.
Meşhur delikli ada.
Mavi yengeç partisi..
Çok lezzetli bu mavi yengeçler.
Canlısı da bu.
Caretta carretta geliyor
2770 km lik seyahatimizde,688 ytl lik benzin yakıldı.Ağustos ayında yöreye tekrara gideceğiz,daha gezecek çok vadii,kanyon,ve dağ var.
21 haziran cumartesi başlayıp,1 temmuz pazartesi günü biten yolculuğumuz ile ilgili resim ve bilgiler aşağıdaki gibidir.
İstanbul,dan Çanakkale ye hareket ettim ve ertesi gün dinlenme evimizden eşimi alarak yolumuza devam ettik.Yollardaki halimizi gösteren resimleri ilginçliği olmadığı için yayınlamıyorum,Direkt olarak Dalyan a gittik ve arkadaşımın evine yerleştik.Amacımız bu yöreyi iyice tanımak olsada,alkol ve yemekten pek fırsat bulamadık.Daha sonra dan İstanbul dan Çiço ve arkadaşları,Marmaris den Ati ,Dalyan daki ev sahibimiz Celal ile toplam da 4 motor gezmeye başladık.Ara sıra farklı arkadaşlar da gezimize katıldılar.
Çanakkale Kilitbahir iskelesi
Gamgam ı almak için,uzun yol u seçtik.
Evsahibimizin anlamlı bakan köpeği.
Uzun yoldan sonra,dinlenmemizin ilk adımları.Unutmadan arkadaşlar,Celal in ablasına ait olan bu mekan ,tam bir gurme resort diye adlandırabileceğimiz bir yer.Muhteşem dekoru,inanılmaz lezzetleri ile,müşteri olmadan bizleri kabul edip,benzersiz tatlardan denememize izin verdiği için Kamer ablamıza binlerce teşekkürler burada..
Celal ve evin bir köşesi..
Arka bahçeye geçen yol.
Orman içinde yüzmek, bu olsa gerek.
Kamer ablamız,yada dominant teyzemiz. Ve Celal.
Halen tadı damağımda
Muhteşem İspanyol omleti.
Tabağın ilk hali bu idi.
Bu da son hali.
Dalyan a gidince bu adamı bulun mutlaka.m&m rock bar ın sahibidir.Müfit ağabey.
Kanallarda çeşit çeşit kaplumbağalar var.
Ağla yaylası,rakım 850 mt.Serin ve lezzetli bir yer.
Oturan Boğa.
Mekanın sahibi bayan,şapkalı kadın diye tanınıyor,eşi de Alman ve mutlular.
Rakım 1850 dağ gölü,isteyen balık tutabiliyor,ama sonra geri atmak zorundasınız.Yolu bayağı bozuk,race ve sport touring e uygun değil.
lastiklerimin hali..
Özellikle yuvarlak çay da yüzüp,yarım kuzu yemeden dönmeyin.O sıcaklarda bile girmrk ve yüzmek yürek istiyor.Rakım 750 mt.
Ufak bir bayan ve ben.
Müfit Ağabey.
Nil kaplumbağası.
Karizmatilla.
Çiço
Gamgam
Kaya mezarları.
Teknede kahvaltı da başka oluyormuş..
Bu sıcakta da soğuk bira iyi gidiyor ..
İyide çıkıyor.
Meşhur delikli ada.
Mavi yengeç partisi..
Çok lezzetli bu mavi yengeçler.
Canlısı da bu.
Caretta carretta geliyor
2770 km lik seyahatimizde,688 ytl lik benzin yakıldı.Ağustos ayında yöreye tekrara gideceğiz,daha gezecek çok vadii,kanyon,ve dağ var.