djburbu kullanıcısının son içeriği

1. djburbu

18 Nisan - 02 Mayıs 2009 Kafkaslar Jeep Safari Turu

Ynt: 18 Nisan - 02 Mayıs 2009 Kafkaslar Jeep Safari Turu Süpermiş ama o zamanı acaba yaratabilecekmiyiz?Birde tur için yeterli katılım olacakmı?selamlar
  2. djburbu

Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu?

Ynt: Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu? selamlar.. SİNOP-SAMSUN YOLU ÜZERİNDE-CENNET KOYU-HAMSİLOS -VE RIHTIMDA RAKI BALIK-SAMSUNDA YAPACAK GİDİLECEK PEK BİŞEY YOK AMA SAMSUNA KADAR GELMİŞKENDE ÇİFLİK CADDESİNE ÇIKIP ET DÖNER YEMEDEN GEÇME- ORDU BOZTEPE GECE MANZARISI...
  3. djburbu

1996 Model Land V8İ Egzos Patlaması

Ynt: 1996 Model Land V8İ Egzos Patlaması tsk edrerim birde onu deniyeyim.Yakıt nasıl LPG de?
  4. djburbu

Doğrusu Nedir? Egsoz, Egsozt, Egzozt, Egsost, Egzos, Egzost, Egzoz, Egsos

Ynt: Doğrusu Nedir? Egsoz, Egsozt, Egzozt, Egsost, Egzos, Egzost, Egzoz, Egsos Buna ne egzos ne egzost nede egsos denirdi heralde :)
  5. djburbu

1996 Model Land V8İ Egzos Patlaması

Merhabalar 1996 model Land V8İ kullanıyorum silindir hacmi 3950 araç LPG li bir kaç kez cam seviyesine kadar suya girdim sonrasında araç LPG de olduğu zamanlar yokuş aşağı giderken veya vitesdeki araçta gazı kesince egzos patlatıyor.Benzine geçtiğimde bir sorun yok.LPG yi yeniden ayarlattım...
  6. djburbu

Land Rover Tarihçe

Ynt: Land Rover Tarihçe 1949 ASKERİ MODEL: İngiliz ordusu ilk Land Rover'larının siparişini verdi 1953 Uzun şasili versiyonu tanıtıldı 1966 500,000'inci Land Rover üretildi 1990 DEFENDER: Orijinal 'Land Rover'ın rölansmanı yapıldı ve ismi değiştirildi 1995 Land Rover'ın yıllık üretimi 100,000...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri