DODİ kullanıcısının son içeriği

1. D

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi berk arkadaşım yazdığın herşeyde haklı ve doğrusun sana katılıyorum kartepeyi protesto için herşeye hazırım
  2. D

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi arkadaşlar dünkü kocaeli gazetesinde bir haber vardı karteyle ilgili bilmem okuyan varmı birileri koskoca dağı birilerine peşkeş çekmiş 25 yıllığına yani kartepeye başka otellerde yapılsa bile telesiyej yapamıyacaklar buda şu demek adamlar öyle bir bağlantı...
  3. D

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak nasip olursa bir etkinlikte buluşuruz herhalde güzel bir sinerji ortamında kazanılan bilgi ve birikimlerimizi birbirlerimizle paylaşmak hoş olur doğrusu eminimki herkezin birbirinden öğreneceği gizli kalmış ince ayrıntı püf nottaları vardır görüşmek dileğiyle
  4. D

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak benim aracımın bagajında herzaman kamp malzamelerim çantam ve içindede zippo gazım muhakkak olmuştur şuana kadar gerek yaz gerek kış hiç bir zaman ateş yakamamışlığımız olmamıştır tuaf
  5. D

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi arkadaşlar ben bir boardcu olarak kendi adıma kartepeyi protesto ediyorum ve gitmiyorum izmitliyim haftada bir oraya gitmektense 15 günde bir uludağ giderim daha iyi orada tekler diye kendilerini birşey zannediyorlar şu ara okullar tatil diye hafta içi 45 tl...
  6. D

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak mrbb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ateş yakmak için en güzeli nealırsan 1 tl satanlardan zippo gazı alacaksın ve sırt çantana atacaksın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri