Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Özellikle tek fren olayı benime uzun zamandır aklımdaydı. Traktörlerde varken araçlarda neden olmasın :) Özellikle çamurlu zeminlere çok faydasını göreceksiniz.
Ynt: Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı
Burak bey, sanırım bu konuda oldukça fazla duyarlısınız. Ve benim söylediğimi de yanlış anladınız. İlk olarak ben beyfendiyi savunmadım. Sadece para istemesinin doğal bir durum olduğunu söyledim. İkinci olarak bakınız benim yazdığım cümleye...
Ynt: Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı
Merhabalar, bende bir kaç fikrimi belirtmek isterim. Öncelikle köpeklerinizin hayrını görün. Ana babayı tam göremedim ama çoğunlukla çakal burun yavru atıyorlar. Ha bu bir eksiklik mi bence değil. Çok uzun zamandır köpekler ile ilgilenirim...
Ynt: 2006 Sorento Mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee Mi?
Merhaba değerli arkadaşlar. 1 seneden fazla olmuş ama yinede yazmak istedim. Belki bir faydası olur. 2010 (ağustos) yılında bizde bir sorento almıştık. Aldığımız araç 2005 model 57.000 km idi. Verdiğimiz araç ise 2004 model 98.000 km de Vectra...