Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli
tufan hocam.. ben de niyetlendim yükseltme yapmaya.. bu takozları nasıl yaptıracağız.. hazır var mı acaba alinde??
Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli
Sanırım off road camiasının tümüyle birleştiği tek nokta''aracı araziye yaklaştırmak asfalttan uzaklaştırır'' düşüncesidir..
Yükseltmeyi uygulayacak ya da uygulayan kişi bazı riskleri göze alarak bu işe girişir..Bu bütün 4*4 araçlarda...
Ynt: Vitara XL-7 TD 2005
selamlar.. chip tuning işlemini maslakta btg chip tuning diye bi yerde yaptırdım.. fiyatını tam net hatırlamıyorum ama 1000 tl civarındaydı sanırım.
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
Biraz geç gördüm erken görsem kasin takmıştım ..ama yarın ya da öğleden sonra takacağım..
alttaki şu benim hastalarıma öksürük demeyi (öskürük diyorlar) bir de kusuyor demeyi(küsüyor diyorlar) öğretebilir misin?
Ynt: Vitara XL-7 TD 2005
Lastikleriniz hava ve yer şartlarına uygun olmadıktan sonra aracınız 15 çeker bile olsa böyle bir risk her zaman vardır..
aracıma chip tuning yaptıktan sonra ciddi manada çekiş artışı yaşadım ancak bu sandiğiniz gibi araca pati attıracak aracı şaha kaldıracak gibi bi...
Ynt: g.vitara 98 v6 hararet sorunu
öncelikle geçmiş olsun..çok çok büyük ihtimalle conta yakmıştır aracınız..aracı bu şekilde kullanmadan direk sanayiye gidin...bir de tüpün regülatöründen de olabilir(regülatör değilde başka bir parçası da olabilir ismini tam hatırlayamadım şu anda) ..tüp olayı...
baya bi araştırdım ancak yapılamadığını söylediler..ecusuna müdahele edilebiliyormuş ancak onada garanti ve fatura verilemediği için o işe girmediklerini söylediler..sadece gaz pedalına tepkime artırıcı takılabilirmuş..