Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
floransa merkeze araba ile girdik girmememiz gerekiyormuş 90 Euro ceza varmış Urfalı bir pizzacı arkadaş garaja gidin 12 Euro ya siliyorlar dedi gittik sildirdik. daha doğrusu garaja paketmiş gibi giriş yaptık ve çıktık
aslında bilerek direk İtalya'dan başlamak istiyorum çünkü seneye sadece balkanlar yapmak gibi bir planım var. ilk 3-4 gün biraz yorucu olacak gibi gözüküyor
Günaydın. İşlerin yoğunluğu sebebi ile fazla siteye giremedim . bayramın 3-4 günü Bulgaristan üzeri Belgrad a kadar gitmeyi planlıyorum orada 1-2 güm kalıp Venedik ile gerçek turuma başlamak istiyorum. acaba tek seferde 1000 km gidebilir miyim. teşekkürler.
merhaba.
1. yatak işleri bitti
2.elektrik işleri bitti ( inverter 2000 tam sinüs)
3.ninkasi 52 lt buz yapıcı dolap aktif hale getirildi.
4.taban için kalın plastik kaplandı.
5. sygıc yüklendi. sarı yelek alındı :))
6. yatak altına 4 adet plastik kasa alındı.
7. wc el feneri branda çadır masa...