Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Ambulans kasa defender arıyorum forumda bir arkadaşın tavsiyesiyle MKE sitesini inceledim 27 ekimde ihale olduğunu gördüm 5 tane ambulans kasa defender var ama durumları nasıl bilmiyorum geçen ihalede bu araçlara teklif gelmemiş Balıkesir deyim kalkıp araçları görmeye gitsem...
Ynt: Defender Minibüs Ruhsat Sorunu
Banada çok mantıksız geldi ama minibüs yapmak için abs fren sistemi isteyen mantık bunuda isteyebilir diye düşünüyorum.
Ynt: Defender Minibüs Ruhsat Sorunu
Arkadaşlar beni yanlış anladınız zannedersem şimdi aracım benim arazi taşıtı minibüs diye geçiyor ruhsatta bir sıkıntı yok her yıl muayene giriyorum 9+1 minibüs ruhsatım var benim cevabını almak istediğim soru koltuklarım karşılıklı düzen ama yeni düzenleme...
Merhaba arkadaşlar 2013 mayısta muayene girdim aracımının ruhsatında 10 kişi minibüs yazmakta 3 kapılı arkadaki koltuklar karşılıklı düzen 4+4 oturuluyor o günlerde birinden duydum artık koltuklar cam tarafına bakma şartı getirilmiş böyle durumda bulunan araçlar muayene geçemiyor diye duydum...
Ynt: Defender Şaft
Vuruntu sesi baya fazlalaştı acayip gıcırtılar geliyordu kayıcıların işi bitmiş ankara özüpek otodan sipariş verdim ön arka şaft komple 354 TL KDV dahil fiyatı baya uygun bir fiyata satın aldım.
Merhaba arkadaşlar Defender 110 aracımın ön ve arka şaftını değiştirme lazım parçayı kayalar otoya sordum 10 gün sonra gelecekmiş ingiltereden ama o kadar bekleyemem AKKARDAN türk malı bulabileceğimiz parçacı ismi verebilirmisiniz izmir tercihimdir.
Ynt: Çekiş Düştü Ve Yakıt Arttı
Araç geziyor diye lastik havalarını indirmiştim büyük ihtimalle artışın sebebi o olabilir deneyip son durumu bildirecem.
Merhaba Arkadaşlar,
2.5 düz dizel bir araca sahibim günde yaklaşık 130 km yakın yol yapıyorum aracımın yağ filtresini mazot filtresini ve hava filtre temizliğini yeni yaptırdım ama eski gücünden eser yok yakıtta belirgin bir şekilde artış var ve çekiş eski tadını vermiyor sizce sebebi neden...