Defender Motor Yağ Kapağı Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkansehirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,476

erkansehirli

Yeni Üye
Yer
Ankara
Web
www.bodrumwalking.com
Sayın Defenderciler.
Motor yağ kapağı tam oturmuyor ve bundan dolayı yağ atıyor.
Yenisini aldım aynı sorun. Kapak dönerek oturacak gibi tasarlanmış fakat motorun üstünde oturacak bir şey bulunmuyor.
Yardımlarınız çok makbul görür.
Saygılarla

Etiketler
kapaği
Ynt: Defender Motor Yağ Kapağı Sorunu

Aynı sorun bendede var kapağın contasını değiştim yinede kaçırıyor

aynı sorun bendede vardı segman ve üst kapağı sıfırladım lastiği değiştirdim ama değişen pek bir şey olmadı bu motorlar üste fazla üflüyor pek çözüm yok gibi motoru kökten değiştirme dışında

Özgür attın bd30 sıkıntı kalmadı ;D ;D ;D darısı başıma inşallah.

üst kapağı komple yağ kapağı ile birlikte yenisiyle değiştirin faydası olması lazım. yağ kapağı vidalı değildir contalı sıkı geçmedir.

Selam Derya soruna baktığında kapaktaki lastik değişse düzelir gibi görünüyor o yüzden komple değiştirmeyi hiç düşünmemiştim denemekte fayda var

birde kapağı sonuna kadar bastırmayıp lastiğin yağ kapağının boğazında kalacak şekilde oturtmak gerekiyordu gibi bir şey kalmış aklımda ama başka bir araçta olabilir tam hatırlamıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR