Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
el bebek gül bebek baktığım aracımı satmaya karar verdim. amacım, hem boş vakitlerimde aracı toparlamak ve toparladıktan sonra hevesimide aldıktan sonra evlenmeye yakın satıp binek bi otomobil almaktı. aracı toparladım, hevesimi aldım ve artık satma vakti geldi. aracın yanında ekstralarıda...
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
kolay gelsin ali abi. dün bende sanayiye gitmiştim anten aldım cj me. yukarıda göktuğ abinin tavsiyelerini okumuştum. sanayide 250 lik bi dodge görmüştüm. öyle yolun kenarında hurda vaziyette duruyodu. biraz sordum soruşturdum senin için. sanayideki...
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu...
keşke daha önceden bilseydim bu siteyi. düzce bana çok yakın festivale katılırdım. çok üzüldüm..
Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?
ben yaklaşık 1 hafta önce yücesan a msj atmıştım t-shirt için cevap alamadım hala. tekrar yazıyım. bıktırırsak halleder belki ;D sticker ve t-shirt için saldırınnnn ;D
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor
o hikmet benim için geçerli diil. ayrıca sen sanırım olayları hiç takip etmiyorsun. bilica bile itiraf etti siz hala ne diyosunuz..
ayrıca futboldan anlamadığın yazdığın şeylerden çok belli oluyor. yenilmek diz çökmekmi oluyo? futbol 3 sonuçlu bir oyundur...
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor
ben gs liyim. fb-bjk maçınıda seyrettim. hakem konularına filan hiç değinmeye gerek yok. o gece fb nin bjk dan ne kadar korktuğu bilicanın inşaat çalışmalarından belli oluyor zaten. gol yemekten neden korkuyorsunki? golü yersen 2.sini atarsın sende. tabi...