e.postacı kullanıcısının son içeriği

1. e.postacı

Duster 4x4 H&r Yay Ve Bf Goodrich Yükseltme

Ön lastikler çamurluk içine sürtüyormu Yoksa bir modifiye varmı
  2. e.postacı

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

bende orda olmak isterim ellerine sağlık.
  3. e.postacı

Jeep Willys ile Tirebolu Extreme Gezim ( Ekim 2010)

Ynt: Jeep Willys ile Tirebolu Extreme Gezim ( Ekim 2010) sevgili toprağım bu bahçeler sanki bizim bahçeler, çok özlemişim memleketimi. manzaralar harika birkaç yayla fotosu varsa eklede bayram edelim.
  4. e.postacı

Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. vaaay patileri yenilenmiş, bu güzel işte
  5. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. 98-2001 5k jlx kasa olanlar piyasada en çok tercih edilenler,ilada bu kasa olacak diye bir kaide yok paraya göre japon üretimlerde gerçekten güzel tercih, dedimya paran varsa yenisi yoksa eskinin iyisi :D :D bide arkadaşlar şunu unutmayalım herşeyden önce...
  6. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. çok basit o makul para bende yok ;) ;) :D kredi çekip borçlanmak istemyorum ;D ;D ;D
  7. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. bunu doğru söylediniz
  8. e.postacı

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi aaah ah şu benim mahkus talihim... beş sene oldu be inşllh gidicem arabam olsun bak, paslaşalım hatta organize olalım..
  9. e.postacı

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi dursun usta bulalım şöyle güzel bir vitara bi karadeniz turu bizde yapalım, ne dersin güzel olmazmı. şöyle güzel bide görele yağlısı yeriz, sis e çıkar soğuk sulardan içeriz, uzungöle gider alabalık yeriz.. ulan ramazan ramazan şeytanın aklımıza...
  10. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. elinde aracı bulunan arkadaşlar değilde bu değerlendirmeyi aracı olmayanlar yapmalı derim ben, bazıları yüksek fiyatlara aldı diye diğer arkadaşlar da aynı parayı verecek değil emin olun hem temiz hem de makul fiyatlara çok güzel araçlar var, biraz daha...
  11. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. aslında sizde biraz pahalıya almışsınız. imkanlar kısıtlıymış herhalde ondan
  12. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. çok doğru söylüyosun dursun usta,
  13. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. gerçekten iyi fikirmiş :D bu tiplere az bile >:(
  14. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. evet Dursun usta doğru söylüyorsun, bu araçlar hiç haketmediği rakamlara satılmaya çalışılıyor, piyasada dolaşan bir laf var bunu herkes bilir ''alan olmadıktan sonra satanın..'' diye. geçenlerde başımdan geçen bi olayı anlatayım, satıcı arkadaşı aradım...
  15. e.postacı

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. özellikle vitara piyasası çok aldatıcı.. bende bir vitara arıyorum ve doğal olarak piyasadaki araçları inceliyorum, soruyorsun satıcıya tertemiz diyor bakıyosun arazisi çalışmıyor, parça değişmiş komple boya,motor sıfırlanmış,kilometre geri alınmış. en...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.