Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ?
Dostlar: Sizleri bir Bolu'lu olarak ilk ağızdan bilgilendireyim.Sonra dedikodu olmasın :)
Yedigöller yolunda yapım işleri devam ediyor. Ancak yolun trafiğe kapanması söz konusu değil. Milli Parklar sınırına kadar olan bölümünün ( ki bu...
Ynt: Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için
Kampınızın güzel geçeceğini düşünüyorum :). Hele içinde bulunduğumuz şu sıcak günlerde orası serin serin esiyordur ;).
Balık avlamak için gelenler sizleri belki rahatsız edebilirler. Dikkatli olun. ???
Ynt: 1.6 5k yakıt
2000 model 5k otomatik vitara şehir içi (bolu)
8 km de 1 litre lpg,
100 km de ise 12,5 lt lpg ye karşılık geliyor.
lpg ye zam yapanları kınıyorum >:(
Ynt: Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları
Selami Bey ben Bolu dayım. yakın bir zamanda İstanbula gitmek planımda yok. tavsiyeniz için teşekkürler.
ama bahsettiğiniz yere yolu düşen Gezenbilir dostları uğrarlarsa belki bize bilgi verebilirler ya da ilgili kişi ya da firmaların bizlere...
Ynt: Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları
evet Mustafa Bey 2. dediğiniz.
yukarı, aşağı hareket etmiyor. içindeki bölümler dağılmış durumda.
fiyat konusunda bilginiz var mıdır? bunların ederi nedir. ya da satıcının insafına mı kaldık :(
ben birkaç çıkmacıya sordum olumsuz yanıt aldım...
arkadaşlar 2000 model 1.6 otomatik vitaramın ön konsol üzerindeki havalandırma çıkışları artık işlev görmüyor.
yenilerini nereden ya da kimden temin edebilirim.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden
teşekkürler.