efe14 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yedigöller'e Gidecek Olan?

Ynt: Yedigöller'e Gidecek Olan? 28.11.2013 saat 10:30 Yedigöller yolu ??? >:(
  2. E

Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ?

Ynt: Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ? O da seni taniyor Camouflage ;D (Hiç görüşme fırsatımız olmadı bu aralar İhhami Bey :( )
  3. E

Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ?

Ynt: Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ? Dostlar: Sizleri bir Bolu'lu olarak ilk ağızdan bilgilendireyim.Sonra dedikodu olmasın :) Yedigöller yolunda yapım işleri devam ediyor. Ancak yolun trafiğe kapanması söz konusu değil. Milli Parklar sınırına kadar olan bölümünün ( ki bu...
  4. E

Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için

Ynt: Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için Kampınızın güzel geçeceğini düşünüyorum :). Hele içinde bulunduğumuz şu sıcak günlerde orası serin serin esiyordur ;). Balık avlamak için gelenler sizleri belki rahatsız edebilirler. Dikkatli olun. ???
  5. E

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Abant kampından görüntüler ;)
  6. E

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt 2000 model 5k otomatik vitara şehir içi (bolu) 8 km de 1 litre lpg, 100 km de ise 12,5 lt lpg ye karşılık geliyor. lpg ye zam yapanları kınıyorum >:(
  7. E

Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları

Ynt: Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları Selami Bey ben Bolu dayım. yakın bir zamanda İstanbula gitmek planımda yok. tavsiyeniz için teşekkürler. ama bahsettiğiniz yere yolu düşen Gezenbilir dostları uğrarlarsa belki bize bilgi verebilirler ya da ilgili kişi ya da firmaların bizlere...
  8. E

Ynt: Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları teşekkürler Abdullah Bey. az önce kanguruyu aradım temin edebileceklerini söylediler. iyi günler.
  9. E

Ynt: Suzuki Vitara Havalandırma Kanalları evet Mustafa Bey 2. dediğiniz. yukarı, aşağı hareket etmiyor. içindeki bölümler dağılmış durumda. fiyat konusunda bilginiz var mıdır? bunların ederi nedir. ya da satıcının insafına mı kaldık :( ben birkaç çıkmacıya sordum olumsuz yanıt aldım...
  10. E

arkadaşlar 2000 model 1.6 otomatik vitaramın ön konsol üzerindeki havalandırma çıkışları artık işlev görmüyor. yenilerini nereden ya da kimden temin edebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri