Efrasiyap kullanıcısının son içeriği

1. E

Satılık Cj Romorku

Ynt: Satılık Cj Romorku resim ekleyebilir misiniz
  2. E

satılık cj3b açılır cam kısmı camı ve fitiliyke

Ynt: satılık cj3b açılır cam kısmı camı ve fitiliyke resim ve fiyat gönderebilir misiniz
  3. E

CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Teşekkürler İsmail usta. verdiğin numarayı aradım. 1.6 tofaş motor var dedim. bilemediler hangi şanzımanı göndereceklerini. ustan ne isterse parça konusunda yardımcı oluruz dediler.
  4. E

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Karabüklü arkadaşa ulaşabilirsem sevinirim. Benimkini üzerinde ingiliz ford var. 4 ileri. ikiye geçmiyordu. dün 4. vites de iptal oldu.
  5. E

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Numarayı gönderirseniz sevinirim ismail usta.
  6. E

Herkese merhabalar. Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler.
  7. E

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj3 için 1.6 Tofaş Motor ile uyumlu çalışabilecek hangi şanzımanı önerirsiniz. hem yolda kasmadan gitsin, hem de 4 çekeri destekleyebilecek.
  8. E

cj3 İçin Hangi Şanzıman

Herkese merhabalar. Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri