Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş
KLE500 80-90 km/h hızlarda max yakacağı 4l olur.BMW nin kalitesinden şüphem yok,ama eski yıpranmış bir F650gs ocağına incir ağacı diker
KLE500 e fazla yakıt yaktırmak gerçekten kolay sonuçta karbüratörlü araç, ayarlarının bozuk olması yeterli.F650GS enjeksiyonlu yakıt tüketimi kararlı olması normal.
F650GS kullanmadım yorum yapamam diğer sitelerde karşılaştırmışlar bende almadan önçe baya araştırdım ve KLE 500 aldım.Parça konusunda ben sıkıntı yaşamadım zmoto bir telefonla ihtiyaçlarımı kargoya aynı günde verdi.Parça sıkıntısının diğer markalardan...
merhaba
bende 2004 42000 km kle500 var bir yıldır kullanıyorum.Kullandıkça daha çok sevilen makinadır KLE 500.
Periyodik bakımlarını kendiniz çok rahat yapabilirsiniz.Mekanik problem ile şimdilik karşılaşmadım,ama kuvvetli yan rüzgarlardan etkileniyor...