emrahcanyayli kullanıcısının son içeriği

1. E

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi abaauu apollo 13 demişsin ya umut kaptan fena gaza geldım motorla gezesım geldi hahahah.... selektro abi şimdi bildigin kolı bandı gibi ama daha sağlam ve suya cok dayanıklı...buyuk marketlerde var, siyah rengini de bulmak mumkun artık. her turlu yırtık vs de...
  2. E

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi duck tape (kamera bandı olarak da bilinir)... kamplarda heryerde hayat kurtarır... cadır da onarırsınız motosiklet lastiği de (mecburiyetten ve en yakın lastikçiye kadar) oneririm her çantada olmazsa olmaz
  3. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? kawasaki kle 500 2005 model :) şehir içi ve uzun yol ve arazide cok iyi anlaştık :) isim bile koydum "KLEopatra"...:))))
  4. E

Motorsiklette Çakmaklık Projem

Ynt: Motorsiklette Çakmaklık Projem sırf elektronık esya dııl mesela kahve yapmak ... ya da şişme yatağı şişirmek için
  5. E

Kullanılan Ekipmanların Performans Bilgileri

Ynt: Kullanılan Ekipmanların Performans Bilgileri neden kimse paylasmıyor anlamadım:(
  6. E

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak jel reşo yakıtları var kucuk bır teneke kutuda kola kutusun yarısı kadar 1 ytl ye marketlerde bulabılırsın 3 saat yanıyo yemek bıle pisirebılıosun:)
  7. E

5 Mevsim +3 Kişilik Kamp Çadırı

Ynt: 5 Mevsim +3 Kişilik Kamp Çadırı cadır konusunda cok tecrubem yok ama kaş deyip gecme temmuz ayında antalya tekirova sundance denen o harıka yerde yaptığımız kampta denize sıfır olmasına rağmen gece üşüdük ve bir battaniyeye hasret kaldık yanı 5 mevsım çadır düsuncesi doğrudur almısken kıy...
  8. E

Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? motosikletlerimizle cıkıcaz tura:) uyku tulumunu kestırme bosluk kalan yerlere sabah gıyecegın gıyısılerı havlu vs koyarak doldur bence boylece hem boslukları doldurup ızolasyon sağlarsın hem de sabah kalktıgında buz gıbı kıyafetler...
  9. E

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? evet mecbur almak lazım anaaam şimdden heyecanlandım yahu:)))
  10. E

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? valla cok sevındım buna doğrusu yağmur onemlı bu yaz karadeniz gezisi olucak ıslanmamamız lazım:)))
  11. E

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? kış performansı nasıl yağmur altında denediniz mi acaba?
  12. E

Ynt: Kullanılan Ekipmanların Performans Bilgileri yeaa banane abiler paylassanıza ekipmanlarınızla yasadıgınız tecrubeleri :)))) banane banane:P
  13. E

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? husky bird cok kalıtelı bı cadırdır kullandım cok memnunum 4 mevsimdir için rahat olsun :)
  14. E

arkadaslar aranıza yeni katıldım şöyle bir teklifim olucak herkes kullandıgı kamp ekipmanlarının performansını ıyı ya da kotu yanlarını yazarsa yenı malzeme alacak arkadaslara faydası olur dıye dusunuyorum boyle bır konu motosıklet ekıpmanları ıcın yapılmıs ve tum motorcu arkadaslarımıza faydası...
  15. E

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? dl 650 tecrubesızken bınılecek bı motor degıldır çok hırcın bi aygırdır o yuzden lütfen lütfen daha küçük cc bi makineyle basla :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri