emreyildirim kullanıcısının son içeriği

1. E

Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant

Ynt: Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant arkadaşım lastikler satılmıstır... moderatör ilan silinebilir
  2. E

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Mahmut abi sisleri taktım,,,Dediğin kadar varmış aydınlatma cok iyii...Teşekkür edrim..
  3. E

2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular

Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular iiii yaaa adres acık ve net, okulun icinde sınav yerini buluruzz artık.. :)
  4. E

Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular inşallah umutcum , zaten ordaki muhattap oldugumuz kişi,kendini buranın en yetkilisi diye tanıtan kişi laf arasında birdahakinide izmitte yaparız dedi artık dalgamı yoksa ciddimiydi,bekleyip görecezz..isterse karsta da olsun...
  5. E

Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular evet arkadaslar o izmitten gelip sınava giremeden dönenlerdenim a sınıfı icin gunlerce umut arkadasımızla kursa katıldık, hazırlandık ama maleseff giremedim saat 10,10 da istanbul hava alanın oralarda olmamıza ragmen malesef...
  6. E

RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... hemserim kolay gelsin,araban guzel allah tekerini duz bastırsın..
  7. E

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? tesekkur ederim..
  8. E

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? Arkadaşlar yeni L 200 cü olarak araclarınız hayırlı ugurlu olsun , allah tekerini düz bastırsın,kaza bela vermesin... ( Turgay ) kardeşime eski günlerin anısına bir pozz verdirdim...
  9. E

L200 konusunda yardım edermisiniz??

Ynt: L200 konusunda yardım edermisiniz?? mrb arkadasım, bende bir l 200 intense kullanıcısı olarak kararına saygı duyuyorum, l200 lerde eger yanlıs bılmıyorsam ki eminim intense düz vites olanlarda rd lock yani arka kilit var,bendekide bu model ve kilit var,otomotik olanlarda ise astc vardır...
  10. E

Satılık, Servis Bakımlı 5.9

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 Araç satılımıstırr , yeni sahibi mehmet arkadasımıza hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule binmeyi nasip etsin... ilan yayından kaldırılabilir.. Tesekurler....
  11. E

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 24.000 TL...
  12. E

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 tesekur ederim
  13. E

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 aracımın bugun itibariyle muyaneside yapılmıstır 27/9/2013 e kadar vizesi bulunmaktadır...herseyiyle satısa hazırdır... ilan günceldir...24,500 TL
  14. E

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 güncell...
  15. E

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 evt arkadaslar bandrolü yatırdıgımda fiyatı yukseltmistim,yeni bir arac aldıgım icin satıyorum, temenniler icin tesekkur ederim gercekten cok temizdir aracım,insallah degerini bilen birine nasip olur,hayırlısı.. yeni fiyat : 24.500....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri