Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir sitesini uzun süre takip ettikten sonra kanıma giren land rover sevdasını bir discovery alarak sonuçlandırmıştım.Ancak bu sevdamdan üzülerek ayrılmak zorundayım. 2004 model discovery TD5 HSE aracımı satıyorum.İlgilenen arkadaşların iletişime geçmesini bekliyorum. Ender REFİK 0505 490...
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
bu katılmaya niyetlendiğim üçüncü gezi. bundan önceki gezilere hep katılacağımı bildirdim ama her seferinde cumartesi günü bi sorun oldu katılamadım. tekrar aynı şeyleri yaşayıp sözümde durmamazlık yapmamak...
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
hafta sonu yaklaşıyor varmı bişeyler yapmayı düşünen özel bi organizasyon olmasada en kötü buluşup tanışmış oluruz e bide tabi yiyenbilir ;D
standart aracı olanlarda pek az değilmiş canım bizi oyunlarına almazlarsa bizde kendimiz organizasyonlar yaparız. Standart arcı olanlar birleşelim :) :)
ben aracı olmayanları götürmeye talibim ama benim araçta standart bi discovery yani benide her geziye almayabilirler tabi beni çekmekten üşenmezlerse ;D
bizde iki arkadaş hemen hemen her haftasonu ve bazen fırsat olursa hafta içleri gürpınar ve çatalca gezileri yapıyoruz hiç rastlaşmamış olmamız çok garip inşallah bundan sonra beraber organizasyonlar yaparız ayrıca büyükçekmecede 2 adet...
Ynt: Beykoz Off-Road; Keşif Gezisi Duyurusu (11 Nisan 2010)
merhabalar mart ayında yapılan belgrad gezisine katılıp aracımın neler yapabildiğini daha yakından tanımak ve sizlerlede tanışabilmek istiyordum ama kısmet olmadı inşallah bu sefer sizlerle beraberim tabi ''STANDART'' 2004 discovery...
Ynt: Belgrad Off-Road Gezisi (21 Mart 2010)
inşallah bi aksilik olmazsa yarın bende orada olacağım standart aracımı belki parkurda yürütemeyebilirim ama hiç olmazsa tanışmış oluruz
bende sizlerle tanışmayı çok isterim ama kimseyede sıkıntı vermek istemiyorum sonra bütün haftasonu bizi çekmekle uğraşmasınlar
merhabalar 2004 bi discovery td5 sahibiyim. standart bi araç ile sizlere parkurda sıkıntı yaratmazsam bende katılmak isterim.
he bide unutmadan aracın üzerinde kar lastikleri var.
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyor ve bir discovery sahibi olmayı hayal ediyordum forumlardaki bilgiler vede kullanım amaçlarım doğrultusunda 2004 TD5 bi discovery aldım. Artık benide listenize eklerseniz sevinirim.
Birazda kendimden...