enderon kullanıcısının son içeriği

1. E

Ankara Yenimahalle Belediyesi Civarı Uygun Otel Tavsiyesi ?

Arkadaşlar, Ankara Yenimahalle belediye civarında uygun otel bulma konusunda tavsiyesi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
  2. E

GY-561 FREKANS WATT ÖLÇER

Ynt: GY-561 FREKANS WATT ÖLÇER İlanın son durumu nedir acaba ?
  3. E

Motorola TLKR R4 Walkie-Talkies

Ynt: Motorola TLKR R4 Walkie-Talkies İlan günceldir
  4. E

Motorola TLKR R4 Walkie-Talkies

Forum üyesi arkadaşlarımızdan olan Serdar beyden [bir yeğenime hediye amaçlı almış olduğum ve sonrasında farklı bir hediye verdiğim için] ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75266.msg944058#msg944058 ) Motorola TLKR R4 model Walkie-Talkies el telsizlerini ihtiyaç fazlası olarak elden...
  5. E

Tissot Marka Erkek Kol Saati

Ynt: Tissot Marka Erkek Kol Saati İlan günceldir
  6. E

Tissot Marka Erkek Kol Saati

Tissot marka(T870/970 RKB-BC 58464) model kol saatimi satıyorum. (200.$)
  7. E

6 km menzilli,küçük ergonomik,2011 versiyon motorola telsiz seti

Ynt: 6 km menzilli,küçük ergonomik,2011 versiyon motorola telsiz seti Teşekkür ediyorum, eyvallah.
  8. E

ETEN M 600 Packet Pc Mobil

Ynt: ETEN M 600 Packet Pc Mobil Cihaz takas olunmuştur, ilan silinebilir. Teşekkürler.
  9. E

Ynt: ETEN M 600 Packet Pc Mobil Ben bu cihazı takasa binaen temin ettiğim için direk paraya çevirmeyi düşünmüyorum aslında. O yüzden ve piyasasını pek bilmediğim için fiyat belirtmemiştim. Pm'den ilgili cevabı yazdım. Bilginize..
  10. E

İhtiyaç fazlası, (Eten M 600) cihaz net üzerinden araştırma yaparak detaylarını öğrenebilirsiniz. Kendisi ve kalemi mevcut olup, şarj cihazı yoktur fakat piyasada araştırılmaktadır. Pilini Üniversal şarj cihazı ile şarj etmekteyim.
  11. E

21 Mayıs 2011 Amatör Telsizcilik Sınavı Açıklanmıştır

Merhaba arkadaşlar; "Amatör Telsizcilik Sınavı 21 Mayıs Cumartesi günü İçel, Osmaniye, İzmir, Karabük, Eskişehir, Karaman, Sakarya ve Trabzon illerinde yapılmıştır ve sonuçlar açıklanmıştır." Sorgu için: http://88.255.86.2/amatortelsiz/BasvuruSonucu.aspx Belge almayı hakeden arkadaşlara...
  12. E

İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz Cihaz, takas yolu ile devredilmiştir. İlan silinebilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.
  13. E

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz İlan günceldir.
  14. E

Amatör Radyoculuk Eğitimi / ADANA

Ynt: Amatör Radyoculuk Eğitimi / ADANA Eyvallah, teşekkür ediyorum..
  15. E

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz -güncel-

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron