Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?
Bence arazi için uygun bir arac Niva ben şahsen çok çok memnunum beni son sefer hariç hiç yolda bırakmadı (oda benim hatam oldu bilerek batırdım ) Evet uzun yolda yada günlük olarak kullanımlarda uygun değil ama 2. arazi aracı olarak...
Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?
Orhun bey merhaba adım Engin;
Siz kaç model ladalara baktınız bilmiyorum ama modelininde pek önemi yok aslında aracınız kaç model olursa olsun bakımlı olması önemli.Sanırım sizede bakımsız olanları denk gelmiş .5000 TL lik araçlar nasıldır...
Ynt: Lada Nivam Sorunlarım
Merhaba ;
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.Aracınız çokta eski model değil ancak ne varki nivalarda konfor aramamak gerekli.
Sizin anlattıklarınıza gelince mutlaka bir ustaya göstermeniz gerekli.Bende de 1988 model bir niva var çok uygun...
Ynt: 2012 Nivalar
Evet bu fikre katılırım bak aynı kasa üzerinde geliştirmeler yapılırsa çok daha güzelde olabilir bu kasaların zevki bir başka her açıdan :-)
Ynt: 2012 Nivalar
Merhaba Arkadaşlar ;
Değişiklik iyidir bence hemen bir kaç tasarıma bakıp olumsuz dğşğnmemek gerekli belkide görünümü değil ama özellikleri ve performansı çok çok iyi olabilir aracın.
Ynt: Sıfır Km Niva
Merhaba Bende 88 niva var en son Pazar günü KIRKLARELİNE gittim geldim ( av merakı ) toplamda 650 km yol yaptım gazda 120 tl gaz yaktım 50 km si arazide geçti. Yakıt olarak benzindede gazdada çokiyi aracım çok ykamıyor.
Adıda ABBAS bu arada eşimle oğlum koydular.
Niva bir...
Ynt: Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir?
Merhaba Adım Engin ;
Bende bir lada niva sahibi olmadan evvel burada bu forumları çok okudum çok takip ettim ve sonunda bütçem gereği 1988 model bir niva aldım kaportası fena değildi yürüyeni ,arazi ön takım ,akis...