epheus kullanıcısının son içeriği

1. E

Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında önerileriniz için çok teşekkür ederim, ben de biraz araştırdım soğuksu çok güzelmiş sanırım, ne düşünüyorsunuz?
  2. E

Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

Merhaba, bu hafta sonu 4 kişi 2 geceliğine kamp yapmayı planlıyoruz, arkadaşlarımın durumlarından dolayı çok uzağı gidemeyeceğiz, benim tercihim kamp yerlerinden ziyade doğada uygun bi yerde çadır kurup kendi halimizde takılmak, çölden yeni geldim sayılır, biraz orman görmek çok hoşuma gider...
  3. E

Kasım'da Gidilebilecek Kamplar

merhaba, 6 kasımda japonya'dan bir arkadaşım türkiye'ye geliyor 1 hafta civarında kalcak daha sonra interrail'a çıkcak. Türkiye'ye ilk kez gelioyor, yazın gelseydi daha çok yere götürebilirim ama kış turizmini çok bilmiyorum, kasım ayında gidebileceğimiz çadırlı kamp yerleri için tavsiye...
  4. E

Üsküp'ten Zagreb'e Gezi Rotası Yardımı?

merhaba biz bir kaç arkadaş makedonya, arnavutluk, kosova, karadağ, bosna-hersek ve hırvatistan gezisi yapmaya karar verdik, ağustosta yola çıkmayı düşünüyoruz, çok fazla zaman sıkıntımız yok, 1 aydan uzun süre kalabiliriz. öğrenmek istediğmiz şeyler, bu ülkelerde ulaşım en ucuz nasıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri