erdogan güz kullanıcısının son içeriği

1. E

4 vites lada 5 vitese çıkarmı

Ynt: 4 vites lada 5 vitese çıkarmı yeni şanzıman koyacaksın beş ileri
  2. E

lada nivada borpower kullanan varmıdır ?

Ynt: lada nivada borpower kullanan varmıdır ? 1650 km 350 tl yakıt çok güzel bence benim 1000 km 400 yakıyor ya
  3. E

1990 model nivamı sonunda topladım

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım hangisi daha uygun olur sence
  4. E

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım niva yı toplarken taban sacını orjinalmı aldın yoksa kaportaqcı normal saçmı kulandı hangisi daha iyi olur orjinal saçmı almak iyi yoksa har hangi bir saçmı kulanılsa iyi olur
  5. E

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım balatayı yaktık çatalı kırdık yarın çıkacak tamirden
  6. E

10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Ynt: 10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR 140 km yapıyor yazıyorsun benim araba 4000 devirde ancak 100 km yapıyor rampada iyi ama altında ok144 var
  7. E

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım geriviteste hemen az bir rampada balatalardan duman geliyor bende anlmadım bende balatyaı yakacam heralde böyle gişderse
  8. E

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım benimki normal jant
  9. E

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım bende de ok144 var dublex gibi takılı daha fazlakilometre yapmadımama sorun yok güzel
  10. E

08/05/11 pazar günü cekmeköy gezisi....

Ynt: 08/05/11 pazar günü cekmeköy gezisi.... takip deyim
  11. E

Lada Niva Ekipman

Ynt: Lada Niva Ekipman lastikler ok 144 olsun benimki öyle
  12. E

lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var birde gaz ayrı dügün olursa hiç bir sdorun olmuyor iyi bir karbütürcü çok güzel bir ayar yapabilir yanlızca gaz ilzinin rölente ayrı bir birini tutmuytor gazda daha düşük rölentide çalışıyor
  13. E

lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var tahminime göre senin motor yağına su karışıyor suda motor kapagında köpük yapıyor yag sekmenleri degişmesi gerekiyor sanrım yarım rektifiye
  14. E

yağ lambası

yağ lambası nasıl çalışıyoır yağ lanmasın bulundu gu sat neyi gösteriyor bilemedim bilen varsa aydınlatsın lütfen
  15. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım 4000 aldım harcıyorum tahmin 4000 harcarım yavaş yavaş harcıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri