Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Erikli Yaylası
evet yorucu ama güzel bir yolculuk olur biz kaptanlarla gittigimizde haziran ayıydı ve şelaleye girmiştik ama şimdi girilmez fakat fotografçılar için güzel bir mekan
bence mukemmel bir yer kaybolucak bir yer yok ama şelaleye giremessiniz şuanda hava soguktur fakat orman manzarası ve yuruyus yolu cok guzel
Arkadaşlar işte size fırsat
tecrubelerınızı anlatıcagınız ve bızımde faydalanıcagımız bır konu
nisan ve mayıs aylarında hafif ofroadlı cıkılacak
pek bilinmeyen ama muhakkak görmelisiniz diyebileceginiz bir yer varmı
Paylasırsanız sevinirim.
e be abicim akıl veriyorsunda biz niye beklıyozzz yokmu daha bir plan şu sunnet gecer gecmez kacalım bak GucluPehlivanRallide (bas harflere bak:) )sabırsızlanıyor:)))))
Ynt: honda crv ve sorunları
tesekkur ederim arkadaslar insallah ara verdigimiz doga gezilerıne baslıcaz bundan sonra..
araçta landrenzo diye bir marka var otogaz 2 tl ise 100 km de 25 lt yakıyor gıbı oluyor galıba banada cok geldı ama bu markadan anlayan bir yer bulamadım.
yakınlarda ben ist...
arkadaşlar herkese selam
sonunda 2000 model bir crv sahibi oldum ufak tefek acemilikten sorularım olcak yardım lütfen
1:) bu aracın merkezi kitlemesi yokmu cocuk kapıları acmasın diye
2:)lpg de arac durdugu yerde cok titreme yapıyor normalmi düzeltilebilirmi?
3:)lpgde cok yakıyor gibi...
Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey
arkadaşlar herkese selam
sonunda 2000 model bir crv sahibi oldum ufak tefek acemilikten sorularım olcak yardım lütfen
1:) bu aracın merkezi kitlemesi yokmu cocuk kapıları acmasın diye :)
2:)lpg de arac durdugu yerde cok titreme yapıyor normalmi...
Ynt: Jack Wolfskin Trailrider Texappore Men Bot
arkadaşım hayırlı satışlar 170 satış fiyatı şuandaki fiyat eger fiyatı kırarsan alırım 130 tabi benim elimden gelende bu oyüzden yadırgama:)
arkadaşlar 25000 tl param var bende bu aileye katılmak istiyorum amacım suzuki honda freelander tarzı bir araç modeli 2002 ve üstü bir araç almak 5 kapı yardım lütfen ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum