Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
magellan triton 300
Arkadaslar magellan triton 300 almis bulundum. Oldukca iyi bir fiyata aldim. Tek problem icinde amerika ve kanada haritalarinin olmasi. Artik gelince bi caresine bakicaz harita yuklemenin.umarim isimi gorur. Turkiye haritasi yukleme konusunda yardimlarinizi bekliyorum. Saygilar
Ynt: Hangisini Almam Lazim
Cevabiniz icin tesekkur ederim reha bey. Cihaz altarnatifleri konusunda yeterli bilgiya sahip degilim. Ancak kullanim amacim oldukca basit. Balik avinda, iyi balik buldugumuz kerterileri kaydedip tekrar ayni yere rahatca gidebilmek. Ancak bunu yaparken de nerede...
Selamlar Arkadaslar
Amerika dan 1 adet el tipi gps cihazi almayi planliyorum ama yanlis cihaz almaktan da korkuyorum. Cihazi agirlikla balik avina gittigimde kullanmak istiyorum ama yollarda da kullansam fena olmaz diyorum. En buyuk korkum da harita yuklamalari. Hangi cihazlar icin bedava...