ermes kullanıcısının son içeriği

1. E

Kestel(dağ Pazarı)kanyonu

Sevgili Kanyonseverler Üç yıldır planlayıp bir türlü gerçekleştiremediğimiz Kestel kanyon keşfini beş kişilik bir ekiple 5 günde tamamladık.Daha önce hiç kimsenin girmediği Kestel kanyonu Karaman il sınırlarında başlayıp Mersinin Mut ilcesi sınırlarında bitiyor.Yaklaşık 15 km uzunluğunda olan...
  2. E

KAD 2012 KANYON EĞİTİMİ

Merhaba arkadaşlar Her sene olduğu gibi bu senede bizlerle Kanyonları keşfetmek, kanyon aktivitelerine adım atmak , kanyonculuğu öğrenmek isteyen arkadaşlar için eğitim düzenledik. Eğitim programı ve ayrıntıları aşağıdadır. AYRINTILAR Eğitimler Haftada 1 gün Çarşamba akşamları Dernek...
  3. E

MANİSA/YARIKKAYA KANYONU

Ynt: MANİSA/YARIKKAYA KANYONU Sevgili AHMET KAD olarak 2012 programına AYDIN/KOÇAK kanyonunu koyacağız.Şimdiden Koçak kanyonu için keşif calışmalarına başla Kahvelerid orada içeriz.
  4. E

MANİSA/YARIKKAYA KANYONU

MANİSA YARIKKAYA KANYON HİKAYESİ Kanyon sezonun bitmesine rağmen Meridyen grubunun davetini kabul ederek dört kişilik ekibibimizle birlikte Niobenin Magnesia’sına yada Saruhanoğulları’nın otağı,şehzadeler diyarı,lalesi,Mesir macunu ve Tarzanı ile ünlü Manisaya hareket ediyoruz. Yolda Menemene...
  5. E

Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Sevgili Özhan bey Kanyon ve doğa sporları araştırma derneği olarak size her türlü yardıma hazırız. Bize info@canyoningturkey.com dan ulaşabilirsiniz. www.canyoningturkey.com
  6. E

KAD 2011 YENİPAZAR KANYONU

Yenipazar kanyon aktivitesi Yalnızca telefonla konuştuğum K.A.D nin minibüsü beni cumartesi sabahı 8 e E5 üzerinden aldı. Araçta 3 kampçı 8 kanyoncu idik. Pamukova ya yaklaşırken verdiğimiz bir kahvaltı molasının ardından 12.30 gibi kanyon girişine vardık. Su geçirmez çantaların...
  7. E

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Daha fazla fotoğraf ve bilgi için canyoningturkey@groups.facebook.com <canyoningturkey@groups.facebook.com>
  8. E

Karabağlar Kanyon Gecişi Bu kez yolumuz Efeler diyarına Aydının Karacasu ilçesi Karabağlar köyüne düştü.Efelerin bir zamanlar kol gezdiği serin sularından içtiği Karabağlar kanyonuna KAD kanyon ekibi olarak keşif yapmak rota oluşturmak ve haritasını çıkarmak için giriyorduk. Nazillide bizi...
  9. E

KAD 2011 HORMA KANYON FAALİYETİ

HORMA KANYONU GEÇİŞİ Pınarbaşı / Kastamonu 16 / 17 Temmuz 2011 Yollardayız yine. Bu defa her seferkinden farklı olarak gece çıkıyoruz yola. Hedefte; adıyla, sanıyla HORMA KANYONU var. Türkiye de bulunan farklı zorluk derecesindeki bir çok kanyon içerisinde; hem tarihi dokusu hem de birkaç...
  10. E

2011 KANYON SEZONU

Ynt: 2011 KANYON SEZONU Merhaba Kanyon ve doğa sporları araştırma derneği olarak 2011 yılı programında yeni kanyon keşfi haritalama ve rota çalışmaları dahilinde yapacağımız çalışmalara dahiledebiliriz.Kanyonlarla ilgili ön bilgi verirseniz seviniriz.(tam olarak yer nersi kordinatları...
  11. E

2011 KANYON SEZONU

Sevgili arkadaşlar Kanyon ve doğa sporları araştırma derneği olarak 2011 kanyon sezonunu açtık.İlk olarak Derneğimizde Kanyon eğitimi alan arkadaşlarla Adapazarı/Tuzla eğitim kanyonunu gerçekleştirdik. 18-19 Haziran 2011 de Harmanköy kanyon gecişini gerçekleştireceğiz. Bizimle birlikde kanyon...
  12. E

KAD 2011 Kanyon Eğitimi

Sevgili arkadaşlar Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Derneği olarak canyoning sporunu ülkemizde tanıtmak kanyon gecişlerine eğitim standartı oluştrumak,kanyonlarımızı haritalandırmak ve kanyonlara girecek arkadaşlara daha az tehlikeli gecişler yapmaları için başlattığımız Kanyon eğitiminin 2.si...
  13. E

Kad Valla Kanyonu 2010 Geçişi

BİR KANYON HİKAYESİ VALLA Bu hikayeyi okumadan önce arkanıza yaslanın ve gözlerinizi kapatın. Başlayın hayal kurmaya Her insanın hayalleri vardır,bizim hayalimizde Valla Kanyonu’nu görmek, görmeyenlere anlatmaktı Sonunda gün gelip cattı,kendimizi kanyonun ağzında hazırlanırken bulduk. İnanılmaz...
  14. E

Kanyon Sporu

Ynt: Kanyon Sporu Teşekkürler,kanyon sporuyla ilgilenen bütün arkadaşların desteğini bekliyoruz.
  15. E

Kanyon Sporu

Sevgili arkadaşlar Türkiyede kanyon geçişleri daha henüz sportif faaliyet olarak yapılamıyor,bu konu ile ilgili bilgi birikim ve tercübeye sahip çok az insan var. Bu amaçla 2008 yılında kanyon ve doğa sporları araştırma derneğini kurduk. Amacımız türkiyenin kanyonlarının haritasını çıkarmak ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri