ernurk kullanıcısının son içeriği

1. E

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Ovacık'ın yanındaki köy Elmabağ idi değil mi? Unutmuştum adını, süper oldu. Teşekkürler.
  2. E

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Önce telesiyej sağımızda kalacak şekilde kör topal ilerleyip yol bitince yardan inmeye çalıştık, tabi bisikletler omzumuzda. Baktık bu gidiş gidiş değil, gerisin geri tırmandık, ama ciddi yıprandık. Sonra terk edilmiş kulübeler arkamızda kalacak şekilde çok az yürüyüp...
  3. E

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Tekrar selamlar, Yukarıda bahsettiğim geziyi tamamladık. Ancak zirveden Birgi'ye inen yolu aşırı sis yüzünden bulamadığımız için çıktığımız yoldan kayak merkezine inmek zorunda kaldık. Gezi yazısını bu linkten http://www.pedalsesi.com/tr/viewtopic.php?f=9&t=5461...
  4. E

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve bilgi için çok teşekkürler. grup olarak performanımız izmir-bozdağ arasını bir günde çıkartmaya yeterli olacaktır. Planımız Bozdağ'da bir pansiyona yerleşip ikinci gün en az ağırlıkla yola çıkmak. Endişem ikinci gün yapılacak bozdağ-zirve-birgi-gölcük-bozdağ geçişi...
  5. E

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Merhaba, Öncelikle çok keyifli bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş, emeğinize sağlık. 29 Ekim'de bisikletle Bozdağ geçişi yapmak istiyorum bir grup arkadaşımla birlikte. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Birgi'den zirveye bir çıkış var, doğru anlıyorum değil mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri